Nova ja - osobni razvoj

To je taj trenutak!

To je taj trenutak!
Vrijeme čitanja: 2 minFavoriteLoadingDodaj u omiljeni sadržaj

Redovito me na prvom susretu pitate: Je li kasno? Jesam li došla prekasno?
Odgovor je: Kako za što. Dobra je vijest da se uvijek nešto može učiniti da vam bude bolje i lakše.

Najbolja je preventiva, naravno. Pratite sebe, svoje potrebe, svoje (ne)zadovoljstvo, nemojte živjeti na autopilotu kojeg je netko drugi programirao. To ne znači da trebate napustiti druge, izdati ih, ali je važno da uvažavanjem drugih ne izdajete i ne napuštate sebe. Zapišite u bilježnicu kako ste sada. Kako se osjećate? Jeste li zadovoljni svojim životom? Kojim dijelom niste? Što ako taj dio nikada ne promijenite, ako zauvijek ostane tako? Kako se osjećate pri pomisli na to?

Drugo do najboljeg rješenja je što prije poduzeti ono što možete da izađete iz nezadovoljstva. Uz stručnu pomoć moći ćete i ono za što vjerujete da je nemoguće.

Želim vas ohrabriti da se ne bojite promjene, ona će sigurno doći, htjeli vi to ili ne. Bolje je da promjenom sami upravljate.

Svako moje potiskivanje, guranje pod tepih i odgađanje zbog straha, neizvjesnosti i nedovoljnog samopouzdanja donijelo je gubitak veći nego što bi bio da sam, uz stručnu pomoć, tom promjenom upravljala sama.

Problem je samo u tome što uglavnom vjerujemo da imamo još vremena, da još nije došao taj trenutak. On je bliže nego što očekujemo, možda je prošao. Možda je iza ugla, samo što nije…

Sve ćete to preživjeti, ali može biti lakše, brže, jednostavnije i uz manju emocionalnu, energetsku, materijalnu i zdravstvenu cijenu.

 

“Vjeruj mi zaista je divno, predivno prihvatiti sebe i odgovornost za svoje postupke. Vrlo mi je važna spoznaja da će i dalje biti kriza, da će se opet događati i strah i krivnja, ali sada znam kako se s time nositi. Sada sam naučila kako slijediti svoje srce i kako se boriti sa svojim kritičarima. Predivno je ne kriviti ni optuživati ikoga. Iskreno i od srca ti zahvaljujem na svemu.” – I.

Više iskustava osoba koje su radile sa mnom u raznim programima i individualno pročitajte na poveznici.

 

 

Moj je rad namijenjen vama, stvaram programe prema potrebama klijenata, ne slijedim tuđe programe, franšize, ideje, pratim vaše potrebe i rezultati su stvarno dobri.

Slobodno se javite mailom na nadja@nadja.hr, u inbox Facebooka ili telefonom na 095 199 35 32. Veselim se!