UVJETI I ODREDBE

Web stranice poslovnog objekta NOVA JA, obrt za savjetovanje i poduku, omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja koji je podložan niže navedenim Uvjetima korištenja.

Niti jedan dio stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Korištenjem usluga i sadržaja smatra se da su korisnici upoznati s aktualnim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice na vlastitu odgovornost te da su uvjete korištenja razumjeli u cijelosti.

Kompletan sadržaj stranica poslovnog objekta NOVA JA, obrt za savjetovanje i poduku., na svim našim web stranicama i kanalima (Youtube, Facebook profil te Instagram profil), isključivo je informativnog karaktera, nipošto ne zamjenjuje savjet vašeg osobnog liječničkog i terapeutskog tima, i sve dobivene informacije primjenjujete na vlastitu odgovornost.

NOVA JA, obrt za savjetovanje i poduku, vlasnice Nadje Skazlić, polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) na svim svojim web stranicama, Instagram i Facebook profilima te Youtube kanalu.  Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Svi tekstovi su moje autorsko djelo, ako drugačije nije navedeno. Molim vas da ih prenosite samo uz navođenje izvora, tj. adrese ove stranice, mog imena te uz obavezno povezivanje (linkanje) na stranicu s koje ste sadržaj prenijeli. Dopušteno je prenijeti najviše 600 znakova, nastavak teksta treba biti povezan s originalnom stranicom. Hvala.

Korisnik koji smatra da je subjekt NOVA JA, obrt za savjetovanje i poduku povrijedio njegova autorska prava dužan je takav sadržaj prijaviti koristeći kontakt obrazac. Svaku takvu prijavu ću razmotriti te u slučaju utvrđivanja povrede autorskih prava u najkraćem roku ukloniti sadržaj.

Korisnicima stranica, kanala i profila Nadje Skazlić, nadja.hr, strogo je zabranjeno:

  • slanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • slanje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • slanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

Sadržaj na ovim web stranicama osigurava naš tim i zaštićen je autorskim pravima. Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati (ali ne i mijenjati) sadržaj na ovoj web stranici, pod uvjetom da sadržaj koristite u informativne, nekomercijalne svrhe i da na sadržaj koji koristite postavite obavijest o autorskim pravima.

Posjećivanjem i korištenjem stranica www.nadja.hr prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail, prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj elektronskoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete nam Vašu suglasnost da Vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti koje su bile navedene u Prijavi na Newsletter.

Ne postoje troškovi sredstava daljinske komunikacije.