Idividualni rad i konzultacije

Definiranje, zaokruživanje i jasnoća

Nova ja. Sve ono što sam već znala, osjećala i bila, doživjelo je definiranje, zaokruživanje i jasnoću koja se usidrila (ustabilila) na neki novi način.

Zapravo je nevjerojatno koliko su se moji vidici proširili.

Moji dani provedeni s tobom naučili su me: Da ima života i izvan mojih okvira. Da je ljepota u različitosti. Da je tolerancija most izmedu nas i drugih. Da se ljubav isplati. Da je imati povjerenje u nepoznato ključno za naš rast. Da je neobjašnjivo lijepo kad te se vidi, kad te se čuje… Zapravo je nevjerojatno koliko su se moji vidici proširili… Dobila sam uvid gdje sam, kamo želim i kakva želim biti…. Dobila sam potvrdu da sam ok. Prihvatljiva sam sa svime što jesam… Iskusila sam stvarno prijateljstvo… Potpuno iskreno….Te dane živjela sam baš kako sam htjela… Kako mi došlo… Uživala sam u spontanosti… Dobila sam puno …dopustila sam da život samo teče… Hvala ti draga moja, na prisutnosti , na razumijevanju , na podršci… Nakon ovih dana, teško da više mogu pristati na manje…

I.

Ovo nisam očekivao!

Ovo nisam očekivao, potpuno nov osjećaj.  – dobar, naravno!

D

Ta snaga koju dobijem je neopisiva. 

Kod tebe dolazim po iskustvo. Nisam ja od čitanja, ja volim iskusiti, raditi na tome. Čitanje nije konačni rad, proživjeti i proći kroz to je za mene rad, a ti mi to daš. Ta snaga koju dobijem je neopisiva.

A.

Kod tebe dolazim po jasnoću i smjernice

Kod tebe dolazim po jasnoću i smjernice, da vidim da je sa mnom sve u redu. Jer moja okolina drugačije razmišlja i nekad mi se čini da ni sama ne znam. Ti mi rasvjetliš.

S.

Osjećam da mogu što prije nisam mogla

Sad razumijem što je taj kapacitet o kojem govoriš. Proširio se i osjećam da sam iznutra veća, da mogu što prije nisam mogla, čak mi je nevjerojatno što me sve prije zaustavljalo, kao da to nisam bila ja.

S.

Radim na sebi i upoznala sam krasne žene

Draga Nadja, ništa nije slučajno pa ni činjenica da sam u, teškom periodu svog života dobila priliku da te upoznam, radim na sebi i upoznam krasne žene. Zahvalna!

K.

Puno sam od tebe naučila!

Važna i čudesna je ova godina, na tome ti hvala, puno sam od tebe naučila. Hvala što putujemo zajedno.

S.

Puno se bolje osjećam, mirnije, fokusiranije.

Nadja, htjela bih ti se zahvaliti. Puno se bolje osjećam, mirnije, fokusiranije. Toliko je blagotvorno! I činjenica da mogu izgovoriti sve što me muči i sagledati iz novog kuta. Kažem ti da si napravila dobar posao, imaš sretnu ženu u grupi.

S.

Ti si mi TOLIKO vrata otvorila da ću vječno biti zahvalna na tome!

Ti si mi TOLIKO vrata otvorila da ću vječno biti zahvalna na tome! Ne govorim to tek tako, nego iskreno od srca. Hvala, hvala, hvala na svemu! Tako sam zahvalna što si mi ušla u život. Stvarno osjećam razliku u sebi, unatoč ovim padovima!

M.

Otvorili ste mi vrata nebrojenih mogućnosti

Gđa Nadja, htjela sam Vam zahvaliti što ste mi u tako kratkom vremenu (četiri individualna druženja),  pokazali i pomogli u trenutku kada jednostavno sama više nisam znala kako i kud’, te mi otvorili vrata nebrojenih mogućnosti…..veselim se jeseni i zajedničkom druženju u grupi, lp.

S.

Puno ste mi pomogli u onim izgubljenim trenucima

Hvala Vam na svemu, puno ste mi pomogli u onim akutnim, groznim, izgubljenim trenucima, bolje reći mjesecima.

V.

Sad jasno vidim što se moglo učiniti

Da sam s Vama razgovarao ranije, možda bih mogao spasiti svoj brak. Mnogo toga nisam vidio, a sad vidim i jasno vidim što se moglo učiniti. Da sam Vas barem onda imao uz sebe da mi otvorite oči.

D.

Potpuno nov osjećaj!

Ovo nisam očekivao, potpuno nov osjećaj.  – dobar, naravno.

D.

Škola osobnog razvoja

Stabilnije prolazim kroz životne situacije.

Škola mi je donijela sigurniju i stabilniju mene. Oslobođena sam od straha, krivnje i osjećaja da moram. Stabilnije prolazim kroz životne situacije. Mogućnost da si počnem dozvoljavati život i sve što on donosi. Neprocjenljivo iskustvo.

A.

Dobivam sigurnost

Znam da znaš što radiš, meni to treba. Dobivam sigurnost. Odnosimo se s poštovanjem, nema tračanja. Odlično sam odabrala.

M.

Imam više povjerenja u život

Školica mi je donijela da sam nježnija prema sebi, manje kritična, manje se osuđujem i ne očekujem od sebe previše. Izlazim iz krivnje, cijenim sebe više, imam više samopouzdanja i samopoštovanja, povjerenja u život... Polako, ali sigurno postavljam granice...

R.

Uvid i razrješenje nekih pitanja koja su me kočila u životu

Nadjina školica mi je dala uvid i razrješenje nekih pitanja koja su me kočila u životu, a da nisam ni znala da postoje, osjećaj zajedničkog rasta i podrške grupe inspirativnih žena, prihvaćanje svoje (i tuđe) nesavršenosti, te polaganu, ali sigurnu izgradnju jednog temelja u sebi koji može držati izazovne situacije, čekati uslijed neizvjesnosti, a istovremeno uživati život.  

B.

Ona izvorna ja

Školica mi je donijela mogućnost i prostor da dopustim sebi biti ona izvorna ja, da se posvetim izgradnji i oslobađanju autentične sebe i pronađem snagu u sebi, u svijetu koji autentičnost ne podržava i ne potiče. Siguran krug žena koje imaju iste ciljeve vlastitog osobnog razvoja daje mi osjećaj podržanosti koji mi nedostaje u svakodnevnom životu i svijetu pogrešno posloženih vrijednosti te poticaj da ojačam svoje kapacitete i nadvladam izazove.

A.

U meni leži odgovornost

Školica mi je dala nešto novo u smislu da može i drugačije. Dala mi je spoznaju da nitko drugi izvana neće doći i da u meni leži odgovornost za moj ispunjeni život. Sve to na blag, nježan, mekan i podržavajući način.

B.

Ja – sigurnija i stabilnija

Škola mi je donijela sigurniju i stabilniju mene. Oslobođena sam od straha, krivnje i osjećaja da moram. Stabilnije prolazim kroz životne situacije. Mogućnost da si počnem dozvoljavati život i sve što on donosi. Neprocjenljivo iskustvo. 

A.

Jasnoća i snaga za velike odluke

Škola mi donosi jasnoću, snagu za velike odluke, vrijeme za biti, energiju, povratak sebi, manje krivnje, više prihvaćanja i razumijevanja, bolje odnose. Lakoću riječi Ne i Previše.

I.

SRETNA SAM kao nikad do sad!

Nova ja zaista privlači nova iskustva, nove, pozitivne, zanimljive ljude, nova učenja, nove prilike… sve češće osjećam da je zaista “samo nebo granica”. Sjetim se kad si govorila da “pustimo energiju da poteče”. Eh, sad napokon razumijem o čemu si govorila! Kako je to predivno iskustvo! Ovih ga dana često proživljavam i nadam se da će također postati “podrazumijeva se”. Ma, mogla bih ti pisati i pisati, ali poanta je u sljedećem: SRETNA SAM kao nikad do sad! Znam da sam do ovoga došla najviše svojom snagom i hrabrošću, nitko to nije mogao učiniti umjesto mene ali…, hvala ti na nesebičnoj podršci i “naviganju” od stare ja, preko nove ja, do neke još novije ja. Veselim se što ćeš raditi s novim ženama koje sada proživljavaju ono što sam proživjela i sama, jer će i one (barem dio njih, koje budu željele) kroz neko vrijeme doživljavati i proživljavati radost nove ja. Šaljem ti veeeliki zagrljaj!

S.

Hvala što me učiš kako sam zapravo divna.

Draga moja, sve znaš a i ja znam svakim danom više… Hvala što me učiš kako sam zapravo divna, svi su to znali više od mene. Zaljubljujem se konačno u pravu i jedinu osobu vrijednu toga svaki dan.

B.

Da kreativnost može dati osjećaj kontrole, to me je iznenadilo.

Preuzimanje odgovornosti. Važno i teško područje. Jesam li za sve sama kriva? Zašto sam si to dozvolila… dozvoljavam si? Okrenuti kažiprst od drugih prema sebi… Kao da je netko povukao okidač i “ubio” me. Te, tzv. smrti, su prekretnice… ili polako umireš u depresiji zatočenoj u isključivanju i isključivosti kojima nastavljaš terorizirati i sebe i druge, ili se, kao nakon svake smrti ponovno rodiš s mišlju da ti je darovana nova prilika (život). Stalno mi se u glavi vrti mantra “ja sam odgovorna”. Isprva zvuči kao da nemam izbora sve dok u nekom trenutku ne shvatiš da zapravo imaš bezbroj izbora. I onda onu (bolesnu) potrebu da budeš “control freak” preokreneš u “creative freak”… Da kreativnost može dati osjećaj kontrole, to me je iznenadilo… .”

Povećanje osobnog kapaciteta.

Prve dvije godine donijele su mi novu razinu znanja, iskustva i uvida što je dovelo do povećanja osobnog kapaciteta. Prvu godinu doživljavam kao godinu za “razbucavanje” – ono kao, imaš neki svijet posložen na svoj način, a onda ti pukne puno malih unutarnjih petardi, nedovojno jakih da te ozlijede, a dovoljno jakih da ti naruše strukturu i izazovu stanje u kojem ili pobjegneš (napustiš rad), ili se primiš čišćenja i novog preslagivanja/slaganja. Ono što je u tome dobro je to što se na taj način stvorio prostor koji je popunjavan znanjem i iskustvom koji su povećavali osobni kapacitet pa time i učvršćivali novu strukturu. Druga godina je donijela nešto vrlo slično (opet razbucavanje), ali uz bitnu razliku da je već postojalo iskustvo prve godine koje je davalo sigurnost u proces pa se moglo raditi na dubljoj razini (petarde su mogle jače pucati). Da, iskustvo je rezultiralo povjerenjem u proces, a onda se povećalo i davanje u proces. To je isto dobit kao jedan aspekt povećanja osobnog kapaciteta, zar ne?

Nosim i koristim masku (maske), jer mi još uvijek treba(ju) i to mi je ok.

Mijenjanje slike o sebi. Iskreno se suočiti sa svojim manama i vrlinama… presudnu su ulogu imale “maske”. Otkriti vlastitu masku (maske) značilo je otkriti vlastitu “igru”, “manipulaciju”. U svijetu u kojem trebam biti savršena ovo je jako težak udarac za doživjeti. Opet, da nije bilo takvog udarca, nikad na površinu ne bi isplivao Sram. S-r- a-m = nesavršena sam = neuspješna sam = bezvrijedna sam = nema za mene = bolje bi bilo da me nema. Kako plodno zemljište za uzgoj Jadnice! No da… značilo je to srušiti sliku o sebi uredno zapečaćenu u roza, zelenom, narančastom, ljubičastom ili već nekako obojenom kontejneru, priznati da sam razotkrivena, nebranjena, ranjiva. Ne hodam baš “gola” po svijetu. Nosim i koristim masku (maske), jer mi još uvijek treba(ju) i to mi je ok.

Uspjela sam naći način ostajanja u odnosu i ljubavi.

Pokrenut je i razvija se proces emocionalne separacije od roditelja. Suočavanje sa i prihvaćanje obiteljskih istina… najteže mi je u tome bilo proraditi crno-bijeli kontejner. Izvaditi osobe, prije svega članove obitelji, iz crnog/bijelog kontejnera značilo je proći bol suočavanja sa zabludom, ljudskošću “mitskih bića” i vlastitom isključivošću. Značilo je prihvatiti činjenice suprotne od “činjenica” u koje sam vjerovala, suočiti se s ljutnjom i agresijom (afektivnom i potisnutom) i naći način ostajanja u odnosu i ljubavi (ili barem ne-mržnji).

Reanimirala sam ljubav u svojem životu.

Manje se plašim života i budućnosti. Reanimirala sam ljubav u svojem životu, smirenija sam, manje zabrinuta, sigurnija, hrabrija… Ljubav je najbolja podrška koja mi daje više hrabrosti i odlučnosti.

Razvilo se samopouzdanje, osjećaj osobne snage i moći.

Razvilo se samopouzdanje, osjećaj osobne snage i moći. To zaključujem iz dva razloga: prvo, otvaram se ranjivosti, a drugo, imam više povjerenja u sebe, druge, život… da će mi pomoći u zacjeljivanju novih povreda pa sam spremnija riskirati. Češće i otvorenije govorim o svojim emocijama i potrebama, češće pokrećem inicijativu za nešto čiji je ishod upitan (dapače, koji može biti neugodan), češće priznajem da sam pogriješila… Strah i sram su se dovoljno smanjili da više nisam paralizirana i počela sam shvaćati i pomalo uživati u osjećaju (po)kretanja.

Odnos s drugim ljudima dobio je mnogo novih, suptilnijih slojeva.

Kao da je odnos s drugim ljudima dobio mnogo novih, suptilnijih slojeva, izgleda mi da su u tim odnosima moja davanja i traženja realnija. Sve je to rezultiralo s manje sukoba s drugim osobama (bilo unutarnjim, bilo vanjskim). Mislim da sam postala kvalitetnija prijateljica i kvalitetnija suradnica/kolegica.

Otvorio mi se jedan novi svijet.

Idem u školicu već dvije godine. Pošla sam iz očaja, okolnosti u tom trenutku, a sad se sa zahvalnošću toga prisjećam. Puno sam osvjestila, radila na sebi da bih sad mogla reći da sam smirena i sretna:) i da imam nove prijateljice i da mi se otvorio jedan novi svijet. Do nedavno sam razmišljala da sam sretnica, da sam privilegirana… što sam dospjela u Nadjinu školicu koja mi je pomogla da se razvijem i upoznam sve te divne žene. Ne, ne… nismo mi nikakve “posebne” žene, niti je ovo “posebna” škola. Mi smo samo duše koje se, nakon bezbroj života koje smo živjele, nalaze točno tamo gdje im je sada mjesto (uključujući Nadju) Do kada? Nebitno. Putujemo… pa ako smo ovdje, znači da je ovo jedna od naših privremenih stanica

Sebe osjećam drugačijom, ljudi drugačije reagiraju na mene.

U ovih par tjedana se sve počelo mijenjati. Sebe osjećam drugačijom, ljudi drugačije reagiraju na mene, osjećam i postavljam svoje granice, sada VIDIM što se događa, a da me ne preuzmu emocije. Pojavljuju mi se novi zanimljivi ljudi, imam volju i unutarnju snagu za mnogo toga. Sve to nakon prvog modula.

A.

Do sad naučeno mi pomaže u svakodnevnom životu.

Stvarno želim shvatiti sebe, a onda i druge ljude, jer je lakše funkcionirati. Ne možeš ići nesvjestan po svijetu. Stvarno mi do sad naučeno pomaže u svakodnevnom životu. Nema druge i nema natrag, pogotovo kad jednom kreneš.

I.

Učim prihvaćati ljude oko sebe uz poštovanje.

Zahvaljujući tvojoj školi rijetko si više dozvolim drskost osuđivati i prosuđivati, uspješno učim prihvaćati ljude oko sebe uz poštovanje, jer ne znam koje terete oni nose, koliko su im žuljevite i bolne cipele u kojima kroče kroz život.

S.

Predivno prihvatiti sebe i odgovornost za svoje postupke.

Vjeruj mi zaista je divno, predivno prihvatiti sebe i odgovornost za svoje postupke. Vrlo mi je važna spoznaja da će i dalje biti kriza, da će se opet događati i strah i krivnja, ali sada znam kako se s time nositi. Sada sam naučila kako slijediti svoje srce i kako se boriti sa svojim kritičarima. Predivno je ne kriviti ni optuživati ikoga. Iskreno i od srca ti zahvaljujem na svemu.

I.

Najbolja škola koju završavam!

Najbolja škola koju završavam!

R.

Puno je tu rada i učenja ali i druženja i podrške.

Kao u svakoj školi, na početku si zbunjena. Upoznaješ nove kolegice, pitaš se je li ovo pravo mjesto za mene, što ću tu naučiti i ponajviše, hoću li biti bolje? Naime, razni životni izazovi iscrpe nas, stjeraju u kut, tjeraju u očaj…i u jednom trenu znamo da nam treba pomoć, da trebamo i želimo nešto više za sebe. Nadja divno vodi svoju Školicu. Nježno, podržavajuće, a opet sa smislom i strukturom. Uz modulski rad tu su i individualne terapije gdje sa svakom ponaosob radi na osobnim temama. S vremenom se stvara prava mala ženska zajednica, podržavajuća okolina puna smijeha i suza. I da, puno je tu rada i učenja ali i druženja i podrške. I tako sam ja dogurala do 4. godine ove divne Školice. I sretna sam i zahvalna Nadji i mojim curama do neba! 

A.

Konstelacije

Ovo što se dogodilo jučer je skoro pa nevjerojatno, još sam pod dojmom.

Ovo što se dogodilo jučer je skoro pa nevjerojatno, još sam pod dojmom. Kako se sve dobro vidjelo. Kako je puno života!

S.

Dobila sam iskrenu i prijateljsku i stručnu pomoć i podršku da izvučem vani pravu mene

Dobila sam iskrenu i prijateljsku i stručnu pomoć i podršku da izvučem vani pravu mene – danas nakon konstelacija u potpunosti shvaćam naziv programa – Žena koja ide dalje – Nova ja!

D.

Puštanje u svakom smislu. 

Meni su konstelacije donijele mir, duboku pomirenost datim i nepromjenjivim, prihvaćanje bez krivice, okrivljavanja drugih, ili gorčine. Puštanje u svakom smislu.

D.

Nakon svakog sudjelovanja primijetim da imam više razumijevanja za sebe i za druge

Kod postavljanja vlastitih konstelacija divan je trenutak kad postavljeno pitanje dobije svoje razrješenje, često takvo da ga promišljanjem ne mogu niti naslutiti.Jasno se može vidjeti i doživjeti, uvijek upravo toliko koliko taj čas mogu prihvatiti. Trenutak razrješenja uvijek donosi olakšanje koje osjete svi prisutni i to je divan doživljaj. Mnogo sjajnih i vrijednih uvida dobila sam zahvaljujući sudjelovanju u konstelacijama drugih. Nakon svakog sudjelovanja primijetim da imam više razumijevanja za sebe i za druge i divno mi je da na taj način zaista mogu osjetiti kako je biti “u tuđim cipelama”. Meni je posebno značajno bilo sudjelovanje u ulozi izrazito narcisoidne osobe, tu sam dobila sasvim novu razinu razumijevanja koja mi je taj čas bila vrlo potrebna. Ono što me se posebno dojmilo od prvog sudjelovanja u konstelacijama a nastavlja me jednako radovati sa svakim ponovnim sudjelovanjem je ostvarivanje iskrene i čiste povezanosti iz srca s ljudima koje nikada prije nisam vidjela i prepoznavanje kroz tu povezanost iz srca pri idućem susretu s njima. To iskustvo i učenje za mene imaju neprocjenjivu vrijednost.

S.

Radionice

Nježan i vrlo ženski, program U tijelu je mene, ljubiteljicu brute force radionica, iznenađujuće poškakljikao.

Nježan i vrlo ženski, program U tijelu je mene, ljubiteljicu brute force radionica, iznenađujuće poškakljikao. U pravom trenutku me našao, nespremnu na period u kojem sam sada, i rekao: “Hajde da brutalno vježbamo nježnost i prisutnost. Pusti sve ostalo.” Poslije gotovo godine dana uspješnog ignoriranja savjeta mojih terapeutica da budem nježna prema sebi, shvatila sam da ja to zapravo ne znam. (Osim što za to nikad nije dobar trenutak.) Osobno me Nadja energijom podsjeća na moju učiteljicu iz osnovne škole, i za mene je ovaj program bio kao da me ta energija učiteljice i dobre bake koja razmazi svoju djecu, ali kod koje se zna red, uzela za ruku i povela natrag u bazu – moje tijelo, moj temelj, a za sve ostalo će biti vremena kasnije.

I.

Moje se tijelo “izvrnulo” kao topla čarapa i unutarnji doživljaj je postao “vidljiv” kroz osjećaj mekoće, nježnosti, blagosti, topline

Ne sjećam se da sam ikad bila više u svome tijelu, niti da mi je doživljaj tog bivanja bio ugodniji. Moje se tijelo “izvrnulo” kao topla čarapa i unutarnji doživljaj je postao “vidljiv” kroz osjećaj mekoće, nježnosti, blagosti, topline, podatnosti, odanosti, brižnosti, bliskosti… prema sebi kao tijelu (uma se uopće ne sjećam). Ne djetinjasto kao inače kod mene, nego odraslo, a lijepo (…) Kasnije, kad sam zaspala, sanjala sam lijep san, a ujutro sam se probudila vrlo odmorna (iako sam spavala svega nekoliko sati).

S.

Odmaranje u tijelu.

Jako mi paše vratiti pažnju sebi i povući se. Odmaranje u tijelu.

I.

Radionica – topla, luksuzna, ljudska.

Radionica – topla, luksuzna, ljudska.

A.

Sviđa mi se što radimo konkretno, što to odmah živim u svojoj obitelji i odmah osjećam promjene.

Odgovara mi tvoj način rada, svakako ću nastaviti. Sviđa mi se što radimo konkretno, što to odmah živim u svojoj obitelji i odmah osjećam promjene. Osjećam se sigurnijom i sada vidim odakle izvire moja potreba da zatrpavam “rupu”. Svakako nastavljam jesensku školicu.

M.

Svatko od nas ima potrebu zaroniti u sebe, ali s Nadjom ide lakše

Svatko od nas ima potrebu zaroniti u sebe, ali s Nadjom ide lakše. Ovaj vikend mi je donio jedno posebno iskustvo…. jednom riječju …neponovljivo.

M.

Zaista je divno, predivno prihvatiti sebe i odgovornost za svoje postupke

Vjeruj mi zaista je divno, predivno prihvatiti sebe i odgovornost za svoje postupke. Vrlo mi je važna spoznaja da će i dalje biti kriza, da će se opet događati i strah i krivnja, ali sada znam kako se s time nositi. Sada sam naučila kako slijediti svoje srce i kako se boriti sa svojim kritičarima. Predivno je ne kriviti ni optuživati ikoga. Iskreno i od srca ti zahvaljujem na svemu. – I.

I.

RETREATI

Tople preporuke za ovakvu vrstu rada svim ženama.

Ljeto, more, priroda, opuštanje na pravi način. Tople preporuke za ovakvu vrstu rada svim ženama. Susret sa sobom, na miru i pod vodstvom sjajne terapeutice i ženske prijateljice.

T.

Ja sam oduševljena!

Ja sam oduševljena! Hvala ti, ali zaista hvala na svemu , oduševljena sam! Prilike da radim na sebi, stječem nove alate i upoznajem žene različitih profila su neprocjenjive.

S.

Ne zaboravi da je tvoj rad nešto jako dobro!

Ne zaboravi da je tvoj rad nešto jako dobro… i jako sam sretna da sam imala priliku to iskusiti na sebi.

M.

Oduševljena sam tvojim radom.

Hvala tebi… Bio je to istinski duboki rad. Oduševljena sam tvojim radom.

M.

Pomoglo mi je da uvidim, da donesem odluku, da se zauzmem za sebe.

To je bilo stvarno dobro, isključiti se iz svega i biti s nekim od povjerenja. Teklo je glatko i ugodno, pazila si na sve. Pomoglo mi je da uvidim, da donesem odluku, da se zauzmem za sebe. Došlo je u pravo vrijeme. Kad sam se vratila kući imala sam drugačiji odnos prema okolini, drugačiji osjećaj, kao da sam Ja opet Ja, poslije mnogo godina. Pripremam se za sljedeće povlačenje.

D.

RADIONICA MOJE SIGURNO MJESTO

Voditeljica nakon prvog ciklusa

Baš kako sam i pretpostavljala, ovaj rad svojom blagošću donosi osjećaj unutarnje sigurnosti, imaju više mira, lakoće, entuzijazma, radosti. Neke se tehnike polako automatiziraju i žive svaki dan, za neke treba vremena. U sljedećim ciklusima ću razvijati nove metode i pristupe, vidim da je ovaj smjer efikasan, a blag. Uglavnom, dobri rezultati za 8 susreta. NIKAKVI PROCESI ni katarze, ne ulazimo u povrede i traume, samo blago, ljekovito, umirujuće. Baš kako je navedeno u opisu na stranici: Konačno dobar osjećaj. VAŽNO: Potpuno je nevažno jeste li u osobnom razvoju 10 godina ili niste nikad ništa radili, ako ste osjetljivi ili vam je preteško ili vam je previše, ili vam razne terapije donose više nemira nego mira, nemojte se mučiti… pokušajte. Imate što izgubiti

Polaznica nakon prvog ciklusa:

Nakon prve vježbe shvatila sam koliko je ovo ozbiljan dubinski rad. (…) Brže i lakše primjetim kada mi se unutarnja ravnoteža poremeti i primjenim vježbe s radionice. Opuštenija sam u svakodnevnim vanjskim i unutarnjim događajima. Bonus kojem se nimalo nisam nadala, a jako je dobro došao, to je buđenje radosti, sposobnosti da boravim u tom stanju. Kao kruna svega, najljepša i meni možda i najbitnija posljedica svih procesa je buđenje kreativnosti koja sve slobodnije teče, sve šire i nekim novim pravcima. Ovome se nimalo nisam nadala a dragocjeno je! Hvala!

K.

Imala sam dovoljno vremena procesuirati i pogledati u sebe

Radionica mi je jako odgovarala dinamikom i sadržajem. Imala sam dovoljno vremena procesuirati i pogledati u sebe. Otvorila mi je neka nova poglavlja, ali to je valjda i cilj , polako i sigurno doći do svoje prave i istinske Ja. Imam dobar osjećaj da sam na dobrom putu i da ni prošlost ni budućnost nisu tako neugodne kako sam pomišljala.

Promjene osjećam već sada (prije kraja) i zbog njih se osjećam snažnije i sigurnije.

Ova radionica povratila mi je davno zaleđene dijelove mene koji su nježni, ženstveni, nezaštićeni i ključni za moj napredak, za moj život. Promjene osjećam već sada (prije kraja) i zbog njih se osjećam snažnije i sigurnije.

Opuštajuće. Iskustveno snažno, ali i neobično.

Opuštajuće. Iskustveno snažno, ali i neobično. Prvi dojam bio je da je presporo, no svaki je sljedeći dan pokazao da je ritam dobar i da bi sve više od toga bilo vjerojatno previše. Mirno sam zadovoljna.

Posebno i jedinstveno iskustvo.

Posebno i jedinstveno iskustvo. Vrlo lagano i ugodno, a istovremeno duboko. Svaka preporuka!

Brže i lakše primjetim kada mi se unutarnja ravnoteža poremeti i primjenim vježbe s radionice.

Nakon prve vježbe shvatila sam koliko je ovo ozbiljan dubinski rad. (…) Brže i lakše primjetim kada mi se unutarnja ravnoteža poremeti i primjenim vježbe s radionice. Opuštenija sam u svakodnevnim vanjskim i unutarnjim događajima. Bonus kojem se nimalo nisam nadala, a jako je dobro došao, to je buđenje radosti, sposobnosti da boravim u tom stanju. Kao kruna svega, najljepša i meni možda i najbitnija posljedica svih procesa je buđenje kreativnosti koja sve slobodnije teče, sve šire i nekim novim pravcima. Ovome se nimalo nisam nadala a dragocjeno je! Hvala!

Nježno, mekano, toplo

Nježno, mekano, toplo. Tako mi je bilo, takve vježbe, takav pristup Nadje prema nama, i najvažnije – takva ja prema sebi.

Prijava na newsletter

Upišite svoju adresu i primajte nove objave i obavijesti o novim aktivnostima mailom. Možete se odjaviti kad god poželite.