OGRADA/DISCLAIMER

Svi primjeri u mojim tekstovima su anonimni i izmijenjeni do neprepoznatljivosti.

Poštujem privatnost, i svoju i drugih ljudi. Želim da svi budu sigurni da se ni pod kojim uvjetima njihova priča neće moći s njima povezati.

Takoder, svoju privatnost iznosim samo koliko je nužno te navodim samo podatke koje se tiču mene, a ne i mojih partnera, prijatelja i drugih ljudi koji su u te primjere uključeni.

Smisao primjera životnih situacija jest da nešto iz njih naučimo te da se čitateljice i čitatelji mogu prepoznati, da vide da nisu jedini kojima se to događa. Stoga nisu bitni precizni podaci, vec principi.

………

Sve što je na ovim stranicama napisano je  moje osobno mišljenje i iskustvo ili interpretacija tuđih iskustava, zanimljivih knjiga, predavanja i sličnog, koje želim podijeliti.

Posjetitelji stranice prihvaćaju svoju odgovornost u kreiranju vlastitog života i u korištenju primjera, informacija i mišljenja koje pronađu na ovoj stranici i blogu. Razumiju da ja ne snosim odgovornost za njihove životne odluke i razumijevanje mog teksta.

Isto to se odnosi na komentare posjetitelja.

Radim s ljudima koji rade na sebi, zapeli su, iscrpili su sve metode koje su sami mogli primijeniti (knjige, promišljanje, meditacije, molitve, razne radionice) i jasno im je da su stali, da im treba pomoć, jer očito neke dijelove svoje dinamike ne vide.

Napominjem da ne radim s klijentima koji imaju psihijatrijske dijagnoze i psihičke bolesti. Nisam psihoterapeut i nisam educirana za takav rad. Ne radim ni s ljudima koji ne žele promjenu, koji dolaze na zahtjev drugih. Bez jake motivacije i nastojanja, nema rezultata.