Radionice-PGH55418
Konstelacije
škola-4

Trenutno su ponuđene:

ONLINE RADIONICE

pozadina-newsletter

Iscrpljena žena - kako si pomoći? - 5-tjedni program

U posljednje je vrijeme iscrpljenost žena jako, jako produbljena. Skoro sve su žene iscrpljene.

Neke vjeruju da su samo umorne, ali obični bi se umor lako nadoknadio odmorom. Iscrpljenost je rezultat dugoročnog zanemarivanja vlastitih potreba te sustava vrijednosti koje na duži rok iscijedi, osuši i svakako uništava svaku ženu, ako nešto ne promijeni u svom pristupu životu.

Program je zamišljen tako da pokriva tri razine iscrpljenosti: umor, umjerenu iscrpljenost i jaku iscrpljenost.

U pripremi je još nekoliko kratkih potpuno novih online radionica. Da biste saznali na vrijeme, pretplatite se na newsletter.

Komentari polaznica

Nježan i vrlo ženski, program U tijelu je mene, ljubiteljicu brute force radionica, iznenađujuće poškakljikao.

Nježan i vrlo ženski, program U tijelu je mene, ljubiteljicu brute force radionica, iznenađujuće poškakljikao. U pravom trenutku me našao, nespremnu na period u kojem sam sada, i rekao: “Hajde da brutalno vježbamo nježnost i prisutnost. Pusti sve ostalo.” Poslije gotovo godine dana uspješnog ignoriranja savjeta mojih terapeutica da budem nježna prema sebi, shvatila sam da ja to zapravo ne znam. (Osim što za to nikad nije dobar trenutak.) Osobno me Nadja energijom podsjeća na moju učiteljicu iz osnovne škole, i za mene je ovaj program bio kao da me ta energija učiteljice i dobre bake koja razmazi svoju djecu, ali kod koje se zna red, uzela za ruku i povela natrag u bazu – moje tijelo, moj temelj, a za sve ostalo će biti vremena kasnije.

I.

Moje se tijelo “izvrnulo” kao topla čarapa i unutarnji doživljaj je postao “vidljiv” kroz osjećaj mekoće, nježnosti, blagosti, topline

Ne sjećam se da sam ikad bila više u svome tijelu, niti da mi je doživljaj tog bivanja bio ugodniji. Moje se tijelo “izvrnulo” kao topla čarapa i unutarnji doživljaj je postao “vidljiv” kroz osjećaj mekoće, nježnosti, blagosti, topline, podatnosti, odanosti, brižnosti, bliskosti… prema sebi kao tijelu (uma se uopće ne sjećam). Ne djetinjasto kao inače kod mene, nego odraslo, a lijepo (…) Kasnije, kad sam zaspala, sanjala sam lijep san, a ujutro sam se probudila vrlo odmorna (iako sam spavala svega nekoliko sati).

S.

Odmaranje u tijelu.

Jako mi paše vratiti pažnju sebi i povući se. Odmaranje u tijelu.

I.

Radionica – topla, luksuzna, ljudska.

Radionica – topla, luksuzna, ljudska.

A.

Sviđa mi se što radimo konkretno, što to odmah živim u svojoj obitelji i odmah osjećam promjene.

Odgovara mi tvoj način rada, svakako ću nastaviti. Sviđa mi se što radimo konkretno, što to odmah živim u svojoj obitelji i odmah osjećam promjene. Osjećam se sigurnijom i sada vidim odakle izvire moja potreba da zatrpavam “rupu”. Svakako nastavljam jesensku školicu.

M.

Svatko od nas ima potrebu zaroniti u sebe, ali s Nadjom ide lakše

Svatko od nas ima potrebu zaroniti u sebe, ali s Nadjom ide lakše. Ovaj vikend mi je donio jedno posebno iskustvo…. jednom riječju …neponovljivo.

M.

Zaista je divno, predivno prihvatiti sebe i odgovornost za svoje postupke

Vjeruj mi zaista je divno, predivno prihvatiti sebe i odgovornost za svoje postupke. Vrlo mi je važna spoznaja da će i dalje biti kriza, da će se opet događati i strah i krivnja, ali sada znam kako se s time nositi. Sada sam naučila kako slijediti svoje srce i kako se boriti sa svojim kritičarima. Predivno je ne kriviti ni optuživati ikoga. Iskreno i od srca ti zahvaljujem na svemu. – I.

I.

RADIONICE UŽIVO

Unutarnja lakoća - 3-dnevna radionica

Lokacija: na retreatu Radost na Cresu

Provest ćemo tri i pol dana u prirodi, na plažama, livadama i šumama Tramuntane te putem raznih energetskih i konstelacijskih vježbi, plesa i pokreta, introspekcije te tehnika regulacije nervnog sustava dosegnuti željeni osjećaj radosti i unutarnje lakoće.

Radost nam svima treba, ona je sol života, Život sam, a sve je teže vidimo i doživljavamo u ovim neobičnim vremenima. Naša je odgovornost održavati tu povezanost. Povezanost s radošću, sa sobom, s drugima, sa svijetom oko nas

Vikend-retreat-radost-cres
osjećaj-sigurnosti-banner

Radionica Moje sigurno mjesto

Lokacija: Zagreb

Ciklus od osam kratkih radionica namijenjen svima onima koji se ne osjećaju sigurno, prisutno i dobro došli ili su uglavnom u glavi, a tijelo osjećaju samo kad nije dobro. Možda čeznete za kontaktom, a bježite od njega.

Ili vam je često nelagodno, nesigurno, ponekad mučno.

Ili ste drugima previše… Ako se prepoznajete u nečemu, to bi bio program za vas.Nisu predviđeni procesi, kopanje, priče. Malo teorije i alati. Iskustvene radionice će trajati sat i trideset minuta, a imat ćete dvije od dva sata.

Budući da je proces spor, radimo po – la – ko, ne može se polaziti pojedinačne radionice. Za polaznike izvan Zagreba nudimo vikend radionicu.

Radionica je uvjet za upis u našu školu osobnog razvoja.

Majka - 2 - dnevna radionica

Lokacija: Pula

USKORO više informacija…

majke

KAKO RADIM?

Radionice su oblici rada gdje se dulje ili kraće bavimo jednom temom.

U njima po potrebi koristim razne oblike rada (naravno, ne uvijek sve):  

  • Malo teorije i predavanja, onoliko koliko nam treba da razumijemo kontekst 
  • Razne iskustvene vježbe 
  • Male konstelacijske formate 
  • Energetske vježbe 
  • Pokret, ples, meditacije, mindfulness, opuštanje 
  • Kretanje u prirodi (na retreatima) 

Online radionice imaju drugačije alate zbog prirode medija kojeg koristimo. 

Prijava na newsletter

Upišite svoju adresu i primajte nove objave i obavijesti o novim aktivnostima mailom. Možete se odjaviti kad god poželite.