Nadja-radi

Područja rada

Koristeći razna profesionalna i životna iskustva, izgradila sam sustav aktivnosti koje nadopunjavaju jedna drugu te vas tako podržavaju na putu ka vašim ciljevima. U prvom ćemo razgovoru prema vašim potrebama dogovoriti aktivnosti i plan rada, kako da vam što prije bude bolje. Svatko je priča za sebe, neće vam trebati sve što nudimo.

 

Podučja rada kojima se najviše bavim su:

Osobni razvoj

Osjećam se (više ili manje) dobro, ali kao da nešto nedostaje – Više

Osjećaj sigurnosti

Osjetljivost, bespomoćnost, uznemirenost, strah – Više

Razvodi i prekidi veza

Gubici, prekretnice – Više

Načini rada

Škola osobnog razvoja za žene Novi život Nova Ja

Škola je četverogodišnji program pomoću kojeg upoznajete sebe, odbacujete terete koji nisu vaši, naučite živjeti lakoću te imati ispunjene i zrele odnose s drugim ljudima. Osjećate se ispunjeno, slobodno, odraslo i radosno.

Povratak sebi

je 6-mjesečni program za žene gdje u zatvorenoj grupi nalazimo mir, stabilnost i sigurnost u sebi i odnosima s drugima te učimo kako iza sebe ostaviti terete, loše odnose i bolne osjećaje.
Program je integriran u prvu godinu Škole, ali nemate obavezu dopunjavati prvu godinu ili nastavljati školu. Možete polaziti samo tih 6 mjeseci.

Konstelacije

su način rada kojim iscjeljujemo odnose s drugima ili sa samim sobom te podržavamo nastojanje sistema da se dovede u ravnotežu. Ponekad radimo na sadašnjim odnosima, a ponekad je riječ o transgeneracijskim problemima. Najpoznatije su obiteljske konstelacije.

Mogu se raditi individualno ili grupno, uživo ili online.

Supervizije za studente i voditelje konstelacija

Na prijedlog edukanata, budućih voditelja sistemskih konstelacija koji nalaze moj način vođenja zanimljivim, vodim supervizijske radionice na kojima korak po korak, kroz vođenje, analiziranje i diskusiju prorađujemo specifičnosti mog načina vođenja konstelacija.

Retreati

(eng. retreat) znači povlačenje. Višednevni boravak, najčešće na nekom od naših otoka. Kombinacija radionica, odmora, druženja. Radimo u manjim grupama.

 

Radionice

su povremeni programi koji obrađuju pojedinačne teme. Uglavnom kombiniram različite tehnike i pristupe: predavanja, tjelesnoorijentirane iskustvene vježbe, konstelacijske vježbe, ples, pokret i sl. Mogu biti višednevne, jednodnevne ili kraće.

Individualni rad

Radimo 60 minuta uživo u Zagrebu ili online putem Zooma ili neke druge platforme. Moj je posao omogućiti vam da sami nađete u sebi jasnoću, da uz podršku izađete iz kaosa misli i osjećaja, da nađete svoj mir. Također, pomažem vam otkriti…

 

Komentari polaznica

Definiranje, zaokruživanje i jasnoća

Nova ja. Sve ono što sam već znala, osjećala i bila, doživjelo je definiranje, zaokruživanje i jasnoću koja se usidrila (ustabilila) na neki novi način.

Zapravo je nevjerojatno koliko su se moji vidici proširili.

Moji dani provedeni s tobom naučili su me: Da ima života i izvan mojih okvira. Da je ljepota u različitosti. Da je tolerancija most izmedu nas i drugih. Da se ljubav isplati. Da je imati povjerenje u nepoznato ključno za naš rast. Da je neobjašnjivo lijepo kad te se vidi, kad te se čuje… Zapravo je nevjerojatno koliko su se moji vidici proširili… Dobila sam uvid gdje sam, kamo želim i kakva želim biti…. Dobila sam potvrdu da sam ok. Prihvatljiva sam sa svime što jesam… Iskusila sam stvarno prijateljstvo… Potpuno iskreno….Te dane živjela sam baš kako sam htjela… Kako mi došlo… Uživala sam u spontanosti… Dobila sam puno …dopustila sam da život samo teče… Hvala ti draga moja, na prisutnosti , na razumijevanju , na podršci… Nakon ovih dana, teško da više mogu pristati na manje…

I.

Ovo nisam očekivao!

Ovo nisam očekivao, potpuno nov osjećaj.  – dobar, naravno!

D

Ta snaga koju dobijem je neopisiva. 

Kod tebe dolazim po iskustvo. Nisam ja od čitanja, ja volim iskusiti, raditi na tome. Čitanje nije konačni rad, proživjeti i proći kroz to je za mene rad, a ti mi to daš. Ta snaga koju dobijem je neopisiva.

A.

Kod tebe dolazim po jasnoću i smjernice

Kod tebe dolazim po jasnoću i smjernice, da vidim da je sa mnom sve u redu. Jer moja okolina drugačije razmišlja i nekad mi se čini da ni sama ne znam. Ti mi rasvjetliš.

S.

Osjećam da mogu što prije nisam mogla

Sad razumijem što je taj kapacitet o kojem govoriš. Proširio se i osjećam da sam iznutra veća, da mogu što prije nisam mogla, čak mi je nevjerojatno što me sve prije zaustavljalo, kao da to nisam bila ja.

S.

Radim na sebi i upoznala sam krasne žene

Draga Nadja, ništa nije slučajno pa ni činjenica da sam u, teškom periodu svog života dobila priliku da te upoznam, radim na sebi i upoznam krasne žene. Zahvalna!

K.

Puno sam od tebe naučila!

Važna i čudesna je ova godina, na tome ti hvala, puno sam od tebe naučila. Hvala što putujemo zajedno.

S.

Puno se bolje osjećam, mirnije, fokusiranije.

Nadja, htjela bih ti se zahvaliti. Puno se bolje osjećam, mirnije, fokusiranije. Toliko je blagotvorno! I činjenica da mogu izgovoriti sve što me muči i sagledati iz novog kuta. Kažem ti da si napravila dobar posao, imaš sretnu ženu u grupi.

S.

Ti si mi TOLIKO vrata otvorila da ću vječno biti zahvalna na tome!

Ti si mi TOLIKO vrata otvorila da ću vječno biti zahvalna na tome! Ne govorim to tek tako, nego iskreno od srca. Hvala, hvala, hvala na svemu! Tako sam zahvalna što si mi ušla u život. Stvarno osjećam razliku u sebi, unatoč ovim padovima!

M.

Otvorili ste mi vrata nebrojenih mogućnosti

Gđa Nadja, htjela sam Vam zahvaliti što ste mi u tako kratkom vremenu (četiri individualna druženja),  pokazali i pomogli u trenutku kada jednostavno sama više nisam znala kako i kud’, te mi otvorili vrata nebrojenih mogućnosti…..veselim se jeseni i zajedničkom druženju u grupi, lp.

S.

Puno ste mi pomogli u onim izgubljenim trenucima

Hvala Vam na svemu, puno ste mi pomogli u onim akutnim, groznim, izgubljenim trenucima, bolje reći mjesecima.

V.

Sad jasno vidim što se moglo učiniti

Da sam s Vama razgovarao ranije, možda bih mogao spasiti svoj brak. Mnogo toga nisam vidio, a sad vidim i jasno vidim što se moglo učiniti. Da sam Vas barem onda imao uz sebe da mi otvorite oči.

D.

Potpuno nov osjećaj!

Ovo nisam očekivao, potpuno nov osjećaj.  – dobar, naravno.

D.

Prijava na newsletter

Upišite svoju adresu i primajte nove objave i obavijesti o novim aktivnostima mailom. Možete se odjaviti kad god poželite.