Budući da ove godine ne organiziram svoje tradicionalne retreate, pozivam vas da se priključite retreatu na kojem gostujem kao voditeljica programa:

Tema radionice: Radost
Podtema: Unutarnja lakoća

Četiri dana / tri puna pansiona / 3-dnevna radionica, nježan i blag rad, radimo isključivo u prirodi, nema boljeg mjesta od okolice Beloga na Cresu. Gostujem kao voditeljica programa na retreatu kojeg organizira UUO Beli Tramontana.

KAKO ih ja radim, koji je moj način i vizija?

KAKVE vrste retreata nudim?

KOME su namijenjeni?

ŠTO dobivate na mojim retreatima?

Tople preporuke za ovakvu vrstu rada svim ženama.

Ljeto, more, priroda, opuštanje na pravi način. Tople preporuke za ovakvu vrstu rada svim ženama. Susret sa sobom, na miru i pod vodstvom sjajne terapeutice i ženske prijateljice.

T.

Ja sam oduševljena!

Ja sam oduševljena! Hvala ti, ali zaista hvala na svemu , oduševljena sam! Prilike da radim na sebi, stječem nove alate i upoznajem žene različitih profila su neprocjenjive.

S.

Ne zaboravi da je tvoj rad nešto jako dobro!

Ne zaboravi da je tvoj rad nešto jako dobro… i jako sam sretna da sam imala priliku to iskusiti na sebi.

M.

Oduševljena sam tvojim radom.

Hvala tebi… Bio je to istinski duboki rad. Oduševljena sam tvojim radom.

M.

Pomoglo mi je da uvidim, da donesem odluku, da se zauzmem za sebe.

To je bilo stvarno dobro, isključiti se iz svega i biti s nekim od povjerenja. Teklo je glatko i ugodno, pazila si na sve. Pomoglo mi je da uvidim, da donesem odluku, da se zauzmem za sebe. Došlo je u pravo vrijeme. Kad sam se vratila kući imala sam drugačiji odnos prema okolini, drugačiji osjećaj, kao da sam Ja opet Ja, poslije mnogo godina. Pripremam se za sljedeće povlačenje.

D.

Prijava na newsletter

Upišite svoju adresu i primajte nove objave i obavijesti o novim aktivnostima mailom. Možete se odjaviti kad god poželite.