Kako radimo?

U individualnom radu terapeut, osim znanja, iskustva i stručnosti te objektivnog odmaka klijentu nudi fokus, tu sam za vas, prisutna. Privremeno ću ponijeti za vas onaj dio kojeg trenutno ne možete sami.

Moj je posao da vam omogućim da sami nađete u sebi jasnoću, da uz podršku izađete iz kaosa misli i osjećaja, da nađete svoj mir.

Također, pomažem vam otkriti što vaše srce i um žele te vam pomažem u ostvarivanju svoje namjere, korak po korak. Glavni rad je implementacija, vaše življenje onog što smo na terapiji proradili.

Individualni rad  integrira rad na tijelu, emocijama, duhu i umu.

Individualni-rad

Kontinuitet i ritam

Nakon uvodnog se sata dogovaramo kojim tempom dalje radimo, prema vašim potrebama, željama i mogućnostima. Važni su kontinuitet i ritam. Jednom tjedno, svaki drugi tjedan, svaki treći, jednom mjesečno, jednom godišnje, kako god, važno je da postoji ritam. Time ste fokusirani na zadatke koje dobivate između susreta, u kontaktu ste s vlastitim procesom, idete ka cilju, jednostavno, fokusirani ste. Izjava “Javit ću se uskoro” nekad može značiti da se ne želite dati do kraja, da sami sebe sabotirate. Tu se gubi fokus, ako ne znate kad je sljedeći susret i do kad treba odraditi zadaću.

To ne znači da ne treba povremeno uzeti sat, dva, ali to je nešto drugo od kontinuiranog rada na cilju.

Individualni-rad-vježba
Individualni-rad-vježba-2
jasnoća
JASNOĆA
mir
MIR
Namjera
NAMJERA
Implementacija

PRIMJENA

Lakoća
LAKOĆA

KOMENTARI POLAZNICA

Definiranje, zaokruživanje i jasnoća

Nova ja. Sve ono što sam već znala, osjećala i bila, doživjelo je definiranje, zaokruživanje i jasnoću koja se usidrila (ustabilila) na neki novi način.

Zapravo je nevjerojatno koliko su se moji vidici proširili.

Moji dani provedeni s tobom naučili su me: Da ima života i izvan mojih okvira. Da je ljepota u različitosti. Da je tolerancija most izmedu nas i drugih. Da se ljubav isplati. Da je imati povjerenje u nepoznato ključno za naš rast. Da je neobjašnjivo lijepo kad te se vidi, kad te se čuje… Zapravo je nevjerojatno koliko su se moji vidici proširili… Dobila sam uvid gdje sam, kamo želim i kakva želim biti…. Dobila sam potvrdu da sam ok. Prihvatljiva sam sa svime što jesam… Iskusila sam stvarno prijateljstvo… Potpuno iskreno….Te dane živjela sam baš kako sam htjela… Kako mi došlo… Uživala sam u spontanosti… Dobila sam puno …dopustila sam da život samo teče… Hvala ti draga moja, na prisutnosti , na razumijevanju , na podršci… Nakon ovih dana, teško da više mogu pristati na manje…

I.

Ovo nisam očekivao!

Ovo nisam očekivao, potpuno nov osjećaj.  – dobar, naravno!

D

Ta snaga koju dobijem je neopisiva. 

Kod tebe dolazim po iskustvo. Nisam ja od čitanja, ja volim iskusiti, raditi na tome. Čitanje nije konačni rad, proživjeti i proći kroz to je za mene rad, a ti mi to daš. Ta snaga koju dobijem je neopisiva.

A.

Kod tebe dolazim po jasnoću i smjernice

Kod tebe dolazim po jasnoću i smjernice, da vidim da je sa mnom sve u redu. Jer moja okolina drugačije razmišlja i nekad mi se čini da ni sama ne znam. Ti mi rasvjetliš.

S.

Osjećam da mogu što prije nisam mogla

Sad razumijem što je taj kapacitet o kojem govoriš. Proširio se i osjećam da sam iznutra veća, da mogu što prije nisam mogla, čak mi je nevjerojatno što me sve prije zaustavljalo, kao da to nisam bila ja.

S.

Radim na sebi i upoznala sam krasne žene

Draga Nadja, ništa nije slučajno pa ni činjenica da sam u, teškom periodu svog života dobila priliku da te upoznam, radim na sebi i upoznam krasne žene. Zahvalna!

K.

Puno sam od tebe naučila!

Važna i čudesna je ova godina, na tome ti hvala, puno sam od tebe naučila. Hvala što putujemo zajedno.

S.

Puno se bolje osjećam, mirnije, fokusiranije.

Nadja, htjela bih ti se zahvaliti. Puno se bolje osjećam, mirnije, fokusiranije. Toliko je blagotvorno! I činjenica da mogu izgovoriti sve što me muči i sagledati iz novog kuta. Kažem ti da si napravila dobar posao, imaš sretnu ženu u grupi.

S.

Ti si mi TOLIKO vrata otvorila da ću vječno biti zahvalna na tome!

Ti si mi TOLIKO vrata otvorila da ću vječno biti zahvalna na tome! Ne govorim to tek tako, nego iskreno od srca. Hvala, hvala, hvala na svemu! Tako sam zahvalna što si mi ušla u život. Stvarno osjećam razliku u sebi, unatoč ovim padovima!

M.

Otvorili ste mi vrata nebrojenih mogućnosti

Gđa Nadja, htjela sam Vam zahvaliti što ste mi u tako kratkom vremenu (četiri individualna druženja),  pokazali i pomogli u trenutku kada jednostavno sama više nisam znala kako i kud’, te mi otvorili vrata nebrojenih mogućnosti…..veselim se jeseni i zajedničkom druženju u grupi, lp.

S.

Puno ste mi pomogli u onim izgubljenim trenucima

Hvala Vam na svemu, puno ste mi pomogli u onim akutnim, groznim, izgubljenim trenucima, bolje reći mjesecima.

V.

Sad jasno vidim što se moglo učiniti

Da sam s Vama razgovarao ranije, možda bih mogao spasiti svoj brak. Mnogo toga nisam vidio, a sad vidim i jasno vidim što se moglo učiniti. Da sam Vas barem onda imao uz sebe da mi otvorite oči.

D.

Potpuno nov osjećaj!

Ovo nisam očekivao, potpuno nov osjećaj.  – dobar, naravno.

D.

Termin

Termin traje 75 minuta, radimo 60 minuta, 15 minuta je raspoređeno na „prije“ i „poslije“ ( dolazak, pranje ruku, wc, dogovaranje sljedećeg termina i sl.). Ne morate dolaziti ranije, budite točni.

Online termini traju 60 minuta.
Link na Zoom šaljem nekoliko minuta prije početka.

Otkazivanje

Zbog razumljivih razloga, termin se može otkazati najkasnije 24 sata ranije.  Ukoliko ga ne otkažete, a ne dođete,  plaćate pun iznos. Hvala vam na razumijevanju.

U iznimnim slučajevima (koje ne želite da Vam se dogode: prometne nesreće, bolnice, smrtni slučajevi i sl.) podrazumijeva se da nećete platiti.

Plaćanje i trajanje

Jedan termin – 55 € / 414.40 kn

PRIJAVITE SE!