RIZNICA – članski program

Trenutni status
Nisi upisana
Cijena
Closed
Kreni
This tecaj is currently closed
FavoriteLoadingDodaj u omiljeni sadržaj

Dobro došle u Riznicu!

 Ovdje se nalaze različiti sadržaji koji se međusobno nadopunjavaju, ali nisu nužno povezani. Vidite koji vas od njih “zove” pa ga istražite. Vremenom će ih biti sve više, bit će to prava riznica vrijednosti. 

Na teme se možete vraćati mnogo puta, jer ste svakim danom drugačije i svakim danom temu doživljavate dublje, šire, cjelovitije. 

Riznica je zamišljena kao mjesto gdje boravite koliko god vam treba, gdje se vraćate, nadograđujete vlastito iskustvo, otvarate nova pitanja. 

Imajte lijepu bilježnicu za rad u Riznici, pišite uvide, osjećaje, zaključke, odgovore na pitanja  i zadatke. 

Također, budete li tako odabrale, Riznica će za vas biti i mjesto druženja, novih poznanstava, iskustava. 

Želimo da se ovdje osjećate dobro, da se veselite vraćati se, da pratite svoj napredak, da osjećate lakoću i radost te užitak pripadanja. Neka Riznica bude vaše sigurno mjesto. 

KAKO RADIMO?

  • Nove sadržaje dodajemo svakog mjeseca. 
  • Live susret – tema mjeseca –  Radimo 90 minuta, jednom mjesečno. Možete sudjelovati u realnom vremenu ili pogledati snimke. Snimamo samo predavanje, diskusiju ne snimamo.
    Susret se održava drugog utorka u mjesecu. U zimskom vremenu počinjemo u 20 sati, u ljetnom u 21 sat.
  • Live susret – Q&A – pitanja i odgovori –  Radimo 60 minuta, jednom mjesečno. Možete sudjelovati u realnom vremenu. Susret nesnimamo. Održava se četvrtog utorka u mjesecu. U zimskom vremenu počinjemo u 20 sati, u ljetnom u 21 sat.
  • WA grupa – za brzo i jednostavno saznavanje novosti. U grupi neće biti objavljivani sadržaji, već samo najave i podsjetnici. 
  •  Zatvorena privatna Facebook grupa – u grupi postavljate pitanja, otvarate svoje teme, ako želite, odgovarate drugima, ako to traže. Komentiramo nove sadržaje, vaša iskustva, što vam od toga pomaže, kako se osjećate. Ovdje stvaramo sigurnu i zdravu zajednicu, sigurno mjesto.

BONUS

Uz godišnju pretplatu dobivate kao bonus: 

– online radionicu „Iscrpljene kćeri prezahtjevnih majki“
– tečaj “Iscrpljena žena – kako si pomoći?”