Vikend retreat Radost 2022.

Beli, otok Cres, 27.05 -30.05.2022.

Budući da ove godine neće biti “velikog” 7-dnevnog ljetnog retreata, pozivam vas da nam se priključite na retreatu gdje gostujem kao voditeljica programa.

Retreat je na Cresu: u suradnji s UUO Beli Tramontana gostujem sa svojim programom Radost. Ovogodišnja podtema je Unutarnja lakoća.

Moj je posao provođenje 3-dnevne radionice, a cijeli paket s radionicom, smještajem i prehranom kupujete kod organizatora.

Termin je u produljenom vikendu, treba vam samo jedan dan godišnjeg odmora, ako želite izbjeći prometne gužve u dolasku.

Čitav program se održava na otvorenom.

TEMA: RADOST

PODTEMA: Unutarnja lakoća

Provest ćemo tri i pol dana u prirodi, na plažama, livadama i šumama Tramuntane te putem raznih energetskih i konstelacijskih vježbi, plesa i pokreta, introspekcije te tehnika regulacije nervnog sustava dosegnuti željeni osjećaj radosti i unutarnje lakoće.

Radost nam svima treba, ona je sol života, Život sam, a sve je teže vidimo i doživljavamo u ovim neobičnim vremenima. 

Naša je odgovornost održavati tu povezanost. Povezanost s radošću, sa sobom, s drugima, sa svijetom oko nas.

PROGRAM

27.05-30.05.2022. 3 noći/4 dana

PETAK

dolazak

20.00 – večera

Nakon večere okupljanje, prezentacija programa, “kreativno” upoznavanje i meditacija pod zvijezdama.

SUBOTA

8.00 energetske vježbe

8.45 doručak

9.30 – 13.30 odlazak u prirodu, radionica – 1,dan

14.00 ručak

Slobodno vrijeme za kupanje, odmaranje, druženje, masaže, tretmane, individualne konzultacije sa voditeljicom retreata *

19.00 – 19.45 – večera

Slobodno vrijeme, neobavezno druženje na terasi ili šetnja po starom gradu

NEDJELJA

8.45 doručak

9.30 – 13.30 odlazak u prirodu, radionica – 2.dan

14.30 ručak

slobodno vrijeme za kupanje, odmaranje, druženje, masaže, tretmane i individualne individualne konzultacije s voditeljicom

18.45 – večera

20.00 – 21.30 – plesna radionica

PONEDJELJAK

8.45 doručak

9.30 – 13.30 odlazak u prirodu, radionica – 3. dan

Službeni završetak programa

14.00 ručak

Odlazak ili nastavak boravka

Organizator zadržava pravo izmjene programa.

CIJENA

Za uplate akontacije ili cijelog iznosa DO 15.2. :
3190,00 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi (popust 560 kn)
2880,00 kn za polaznice Škole osobnog razvoja Novi život Nova Ja (popust 510 kn)

Za uplate akontacije ili cijelog iznosa NAKON 15.2. :
3750,00 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi
3390,00 kn za polaznice Škole osobnog razvoja Novi život Nova Ja

640.00 kn doplata za jednokrevetnu sobu

Popust za polaznice škole se odnosi i na novoprijavljene u školsku godinu 2022/23.

ORGANIZATOR RETREATA: UUO Beli Tramontana
PRIJAVE I REZERVACIJE: booking@beli-tramontana.com

Što JE uključeno u cijenu?

  • 3 puna pansiona u Pansionu Tramontana ili depadansi Pansiona Tramontana -privatni smještaj ili apartmanima u mjestu Beli ovisno o dostupnosti slobodnog smještaja
  • Radionica Radost:
    Radionica se sastoji od meditacije, energetskih vježbi, tri radionice u prirodi i plesne radionice. Navedeni sadržaji čine cjelinu, jednu zajedničku radionicu na temu Radost. Radionicu vodi Nadja Skazlić

Što NIJE uključeno u cijenu?

  • Program ne uključuje troškove putovanja i osobne troškove.
  • Tko želi dijeliti prijevoz, javite se da vas “spojimo”

 

DODATNE OPCIJE UZ NADOPLATU: 

  • Masaža
  • individualne konzultacije s voditeljicom retreata

ŠTO PONIJETI?
Sve će stati u malu prtljagu, jer vam ovdje ne treba ništa fancy, uglavnom ćemo hodati po okolici, treba vam obuća za hodanje, tipična ljetna odjeća. Nešto za kišu. Također ponesite: vlastitu prostirku, bilježnicu, olovku, bocu za vodu, zaštitu od sunca. Sve ćete ostale upute dobiti na vrijeme.

VODITELJICA RADIONICE

Nadja-resort-jedrenje

Voditeljica radionice: Nadja Skazlić, praktičarka tjelesnoorijentirane integrativne terapije, voditeljica sistemskih konstelacija, osnivačica i voditeljica škole osobnog razvoja za žene Novi život Nova Ja. Do sad je organizirala i vodila tridesetak kraćih i duljih retreata. Na ovom retreatu sudjeluje kao gošća voditeljica te vodi meditaciju, energetske vježbe, radionice u prirodi, ples te slobodni sat za pitanja i odgovore. Navedeni sadržaji čine cjelinu, jednu zajedničku radionicu na temu Radost.
Nadja živi i radi u Zagrebu. Više informacija na www.nadja.hr

Opći Uvjeti rezervacije

ORGANIZATOR:
Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 1000,00 kn za ranu prijavu ili 1200,00 kn za prijave nakon 15.2.
Ostatak iznosa treba biti uplaćen do 15.5.
na IBAN:

Ugostiteljsko-Uslužni obrt Tramontana Beli 2 51557 Cres OIB 84812944510 ERSTE BANK SWIFT CODE: ESBCHR22 IBAN HR 1524020061140041340

  • U slučaju otkaza programa sa strane prodavatelja UUO Tramontana ,Beli 2 51557 Cres akontacija se vraća u cijelosti korisniku tj.kupcu Vikend retreata
  • U slučaju neopravdanog otkaza kupca iznos potreban za potvrdu rezervacije se zadržava u cijelosti.*Potreban minimalan broj osoba da bi se program održao je 8 osoba ,u slučaju da se ne popuni minimalni broj osoba, termin se prebacuje u prvi sljedeći planirani termin/ vikend retreat po dogovoru sa kupcem ili se kupcu vraća u cijelosti tj. bez umanjenja za mogući trošak bankovne transakcije.

Uvjeti otkaza 2022

ORGANIZATOR:
U 2022. primjenjujemo fleksibilnu politiku otkaza rezervacije- uz predočenje liječničke potvrde o trenutnoj bolesti Covid-19, iznos akontacije će biti vraćen u cijelosti, neovisno o broju dana prije dolaska i cjenovnoj ponudi. Ako su u periodu manjem od 10 dana prije dolaska nastupile nove mjere koje sprječavaju putovanje iz domicilne zemlje i/ili ulazak u Republiku Hrvatsku, iznos akontacije će biti vraćen u cijelosti. Pri povratu akontacije na račun, iznos uplaćene akontacije umanjuje se za trošak bankovne transakcije.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora

ORGANIZATOR:
Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14) obavještavamo potrošača da pritužbu na kvalitetu naših usluga može dostaviti u pisanom obliku na adresu Pansion Tramontana Beli 2,51557 ili na e-mail adresu: booking@beli-tramontana.com.

PRIJAVA