Dobrodošla u klub NOVA JA!

Kako si pomoći?

ISCRPLJENA ŽENA MASTERCLASS

Iscrpljenost je rezultat dugoročnog zanemarivanja vlastitih potreba te sustava vrijednosti koje na duži rok iscijedi, osuši i svakako uništava svaku ženu, ako nešto ne promijeni u svom pristupu životu.

Tom iscrpljivanju su doprinijele teške okolnosti proteklih nekoliko godina (bolesti, potres, najava rata) koje utječu na sve nas, a pogotovo na žene koje inače nose veći dio tereta.

radna-biljeznica-iscrpljena-zena

Radna bilježnica za isprintati.

e-book-tekstovi-sa-facebooka
BESPLATNI E-BOOK

NAJPOPULARNIJI TEKSTOVI SA FACEBOOKA I IZ NEWSLETERA

U besplatnom e-booku možete pročitate najpopularnije i najkomentiranije tekstove sa moje osobne Facebook stranice koji Vam daju i dobar uvid u to kako radim te koje teme obrađujem.

BLOG

Na blogu sam objavila više od stotinu autorskih tekstova od kojih je većina također dostupna u audio formatu putem podcasta.

BESPLATNE ZOOM EMISIJE: IMATI SEBE

imati-sebe

Besplatne Zoom emisije pokrivaju razne teme u sklopu ciklusa IMATI SEBE.

Emisije najavljujemo putem besplatnog email newslettera te na ovoj web stranici. Identitet slušateljica je zaštićen i one ne mogu vidjeti jedna drugu tokom emisija niti vidjeti imena drugih slušateljica, zaštita Vaše privatnosti nam je važna.

Ukoliko ne stignete poslušati emisiju uživo, putem gumbića ispod moći ćete pristupiti snimkama emisija te odgovorima na Vaša pitanja na teme emisija.

BESPLATNO PREUZMITE: Motivacijski citati Ne odustajem od sebe

Preuzmite sedam A4 stranica motivacijskih citata za printanje, možete ih uokviriti ili pokloniti. 

ZA-PRINTANJE