Dogovorili smo za vas opuštajuće i iscjeljujuće tretmane koji nisu dio programa, ali mogu sjajno dopuniti odmor i opuštanje, upravo ono što nam treba. Tretmane i masaže dogovarate direktno sa Suzanom i Majom.

Masaže i tretmani u Belome: Suzana Janković

Suzana će doći u Beli nekoliko dana ranije i biti s nama do ponedjeljka, 21.06. U slobodno vrijeme možete direktno s njom dogovarati tretmane i masaže. Upravo se vratila iz Tajlanda gdje redovito nadograđuje znanja brojnim edukacijama. Od popisa njenih kompetencija boli glava 🙂 , stvarno je lista impozantna. Pozvala sam je da bude s nama, jer se specijalizirala za postupke potrebne ženskom tijelu, a to je upravo ono što nam treba prvih dana odmora i “otresanja” civilizacije. Uskoro će biti objavljeni ponuđeni tretmani pa se možete direktno njoj prijavljivati.

Cijena 350 kn

KONTAKT: centarzanshin@gmail.com , 098 335 388

O Suzani:

SUZANASuzi Janković proteklih 20 godina izučava „Sanmitsu“ ili „Tri misterija“ – tijelo, govor i um kroz prakse poput Chi kunga, borilačkih vještina Kempo i Baguaznang, meditacije, joge i Thai yoga masaže.
Posvećena je učenica Shingon škole ezoteričnog budizma. Svoje vještine i dugogodišnje iskustvo svakodnevno prenosi svojim učenicima u Centru Zanshin u Puli gdje radi kao yoga učitelj, terapeut te podučavajući Thai yoga masažu i akupresuru. Trenutno pohađa naprednu obuku Vinyasa Yoge i Yoga terapije u Sangha Om Yoga School (Zagreb) kod Snježane Nine Vukas. Tajlandsku masažu započinje učiti 2007. u udruzi Kuća Sunca (danas Haber Bodywork) gdje završava osnovnu te svu naprednu obuku. Ostale aspekte Tajlandske masaže uči na brojnim gostujućim radionicama Thai masaže održanima u Hrvatskoj i izvan nje poput Osteo Thai i Dinamične Thai masaže (Takis, David Lutt), Kraniosakralne terapije i Miofascijalne masaže (Howard Evans). 2011. postaje prvi certificirani instruktor Thai Acupressure u Hrvatskoj u The Noam Tyroler School of Thai Acupressure and Thai Massage. Često odlazi na Tajland gdje uči s Pichestom. Na Tajlandu također završava obuku za Chi Nei Tsang – abdominalnu masažu i detox unutarnjih organa kao i Kersai Nei Tsang kod Ohm Rinraya u Ohmshali te u Sunshine massage school uči uz Doris Kolling naprednu obuku abdominal chi masaže i produbljuje razumijevanje o limfnoj, venskoj, visceralnoj i emocionalnoj detoksifikaciji koja doprinosi prevenciji srčanog i moždanog udara.

KONTAKT: centarzanshin@gmail.com , 098 335 388


 

 

Masaže u Velom Lošinju: Maja Sakač

photo by Dražen Dizdarević

photo by Dražen Dizdarević

Maju ste upoznali prošle godine na radionici aromakozmetike, i nju pogledajte u našem filmu. Kaže:
“Bavim se klasičnom ručnom masažom kojoj je cilj potaknuti cirkulaciju, opustiti tkiva i energizirati tijelo koju kombiniram s blagim manipulativnim tehnikama istezanja mišića i zglobova u kojima koristim elemente tajlandske i shiatsu masaže. (Cijena 200h/h)

Osim toga radim i opuštajuću masažu u vodi gdje osoba pluta, a ja radim blage manipulacije i vezivno tkivnu masažu u trajanju od 20 minuta. Osim toga ako netko želi, možemo odraditi i individualan sat vježbanja u kojem trening traje 45 min, a zadnjih 15 min radim manipulativne tehnike istezanja.”

KONTAKT: sakacmaja@gmail.com , 099 6993774

 

Informacije i prijave

E-mail: nadja@nadja.hr
Telefon: 095 199 35 32
Facebook

PRIJAVI SE

Početne informacije

 Tema, program, voditeljice

 Lokacije: Beli i Veli Lošinj

 Smještaj: Beli i Veli Lošinj

 Kako doputovati?

 Pitanja i odgovori

 Troškovi

 Masaže i tretmani