AKTIVACIJA USPAVANIH NASLJEĐENIH POTENCIJALA

Cjelodnevna radionica
Nedjelja, 6.2.2022. od 10 do 18.30 sati

Zvali mi to simbolički “precima” ili genetikom, svejedno je.
Kao što je dokazano da se transgeneracijski prenose traume, isto tako se prenose i kvalitete. Ako ih ne živimo, znači da taj potencijal iz nekog razloga nije aktiviran. Koje su to prepreke koje stoje između nas i kvaliteta koje se nisu “spustile” do kraja? Nekad su kolektivne, a nekad individualne. Konstelacije su sjajna metoda za prepoznavanje prepreka te povezivanje sa snagom predaka i pretkinja, aktivacijom tih uspavanih potencijala. Tu su, na dohvat ruke, zašto ih ne bismo iskoristili?

Koncept radionice:

Ova je radionica proširena cjelodnevna varijanta nekad popularnih kraćih radionica blagoslova pretkinja i predaka, spajanja sa snagom Žena i Muškaraca.

U jutarnjem dijelu od 10 do 13 sati imamo:
– kratko  predavanje o (ne)prijenosu s generacije na generaciju
– niz vježbi koje rade svi polaznici da dobiju uvide i povezanost s kvalitetama predaka.

Od 13.00 do 14.30 imamo pauzu.

Poslijepodne od 14.30 do 18.30 radimo kraće individualne konstelacije na temu povezivanja sa snagom pretkinja i predaka u kojima svi sudjeluju kao predstavnici te također dobiju snažno iskustvo i vrijedne uvide. Za koga su individualni radovi? Ako imate osjećaj da su nedostatak podrške i snage tvrdokorni i da ih treba dublje dosegnuti, individualni rad je za vas. Riječ je o kombinaciji rituala i konstelacije, format traje najviše 45 minuta.
Vlastita konstelacija se doplaćuje.

Ako ne znate je li ova radionica za vas, pogledajte pitanja koja ćete možda prepoznati:

Snaga pretkinja:
Imate li dojam da niste podržane / podržani od svojih pretkinja? Da ne osjećate tu snagu i moć koju one donose? Kao da niste dobili? Slaba ženska energija, bespomoćne žene u obitelji? Kao da nemate što dati svojoj djeci, svojim projektima, kao da ste suhi iznutra? Ovo je prava radionica za vas, iznimno iskustvo, punjenje i osjećaj pripadnosti. I za muškarce i za žene.

Snaga predaka:
Ako vam trebaju neke kvalitete koje niste dobili od oca, ako imate osjećaj da niste povezani s muškom snagom predaka, ako su žene nosile previše, a muškarci nedovoljno ili ih nije bilo iz bilo kojih razloga, ovo je prilika za iscjeljenje i povezivanje s muškom snagom koja nam svima treba. Osjetiti je, iznimni je doživljaj.

Broj polaznika je ograničen. Za vlastite konstelacije imamo samo pet mjesta.

Voditeljica radionice: Nadja Skazlić, certificirana voditeljica sistemskih konstelacija

Cijena cjelodnevne radionice:  650 kn
Nadoplata za vlastitu konstelaciju 250 kn

Popust za polaznice Škole Novi život Nova Ja 10% ( 585 kn / 810 kn)

Pazimo na epidemiološke mjere. Svi su dobro došli.

Mjesto održavanja će biti objavljeno na vrijeme.

Informacije, organizacija i prijave: Stella Golemac , 091 237 0379 stella@nadja.hr