Krećemo s jesenskim radionicama. Pogledajte teme koje smo radili u prethodne dvije godine te neke nove. Radionice ćemo organizirati kako se budu popunjavale.

Voditeljica radionica: Nadja Skazlić
Informacije, organizacija i prijave: vodi Stella Golemac , 091 237 0379, stella@nadja.hr

MUI 2:
Blagoslov predaka – spajanje sa snagom Muškarca
Blagoslov pretkinja – spajanje sa snagom Žene – 7.2.2020. u 18 sati
Unutarnja ravnoteža: Spoznaja (um) – Srce (ljubav) – Struktura (red)
Moje Jastvo i ja
Opraštam sebi
Vratiti sebe natrag sebi – 20.2.2020. u 18 sati
Samosabotaža – 15.1.2020. u 18 sati

MUI 1:
Ponos i sram
Povjerenje i strah
Povjerenje i strah u partnerskim odnosima
Tradicija – dobre i loše strane

Slobodno javite za koje ste zainteresirani pa ćemo ih organizirati kad se skupi dovoljno polaznica i polaznika. Ako je grupa popunjena, otvorit ćemo novu, prijavite se.

Informacije, organizacija i prijave: Stella Golemac, 091 237 0379, stella@nadja.hr

Moja unutarnja istina 2

Riječ je o nizu radionica za samo 5 osoba. Svatko dobije svoju mini konstelaciju i sudjeluje u  svima ostalima.

Nadja, kad ćeš imati radionicu za spajanje sa snagom muških predaka? Ovo što mi se dogodilo nakon radionice spajanja sa snagom pretkinja je bilo toliko snažno da odmah želim i mušku snagu. Pokrenula sam se nakon dugog perioda pasivnosti, životna sila je protekla, s lakoćom rješavam stvari, čak je i mama živnula, upisala je tečaj o kojem godinama priča. Svi smo se pokrenuli, lagano je, ima u nama više zraka, prostora…

Predbilježite se:

14. konstelacijska radionica “Moja unutarnja istina”
(tema: Blagoslov pretkinja – spajanje sa snagom Žene)

 

Imate li dojam da niste podržane / podržani od svojih pretkinja? Da ne osjećate tu snagu i moć koju one donose? Kao da niste dobili? Slaba ženska energija, bespomoćne žene u obitelji? Kao da nemate što dati svojoj djeci, svojim projektima, kao da ste suhi iznutra? Ovo je prava radionica za vas, iznimno iskustvo, punjenje i osjećaj pripadnosti. I za muškarce i za žene.

*

13. konstelacijska radionica: Moja unutarnja istina
(tema: Vratiti sebe natrag sebi )

Imate li osjećaj da su dijelovi vas ostali kod nekog drugog? Kod oca ili majke? Kod bivših partnera? Kod sestre ili brata? Kod prijateljice? Kao da niste cjeloviti? Svatko će dobiti svoj rad i vratiti te dijelove sebi, integrirati ih. Vrijeme je da se vrate kući.

*

12. konstelacijska radionica: Moja unutarnja istina
(tema: Moje Jastvo i ja)

Radionica će se održati u okolici Zagreba, vidjet ćete kako u prirodi radimo na retreatima. Jastvo je najljepši dio nas s kojim često nemamo kontakt, to je dio koji zna i može… a mi se mučimo sami, “pješke”, biramo najteže puteve. Upoznat ćemo ga, povezati se s njim, dati mu posla, ono može i zna kako.

*

11. konstelacijska radionica: Moja unutarnja istina
(tema: Opraštam sebi)

Sve znate, znate da onda niste znale bolje, ali si ipak ne možete oprostiti, zamjerate si, muče vas krivnja i sram. Ne ide to samo odlukom, treba to posložiti kako treba i osloboditi se.

*

10. konstelacijska radionica: Moja unutarnja istina
(tema: Blagoslov predaka – spajanje sa snagom Muškarca)

Radionica je namijenjena i muškarcima i ženama)

Ako vam trebaju neke kvalitete koje niste dobili od oca, ako imate osjećaj da niste povezani s muškom snagom predaka, ako su žene nosile previše, a muškarci nedovoljno ili ih nije bilo iz bilo kojih razloga, ovo je prilika za iscjeljenje i povezivanje s muškom snagom koja nam svima treba. Osjetiti je, iznimni je doživljaj.

*

9. konstelacijska radionica: “Moja unutarnja istina”
(tema: Unutarnja ravnoteža: Um (razum) – Srce (ljubav) – Struktura (red))

TEMA: UNUTARNJI SKLAD TRI OSOBNA ASPEKTA:

Osjećaš li svoje SRCE ili su um i red tvoji najveći, najjači i najmoćniji aspekti? Što bi tvoje Srce odgovorilo?
Koliko si povezana sa svojim UVIDIMA? Sa SPOZNAJOM? Je li tvoj UM prisutan i podržavajući ili te terorizira? Ili se sakrio pred Srcem koje te preplavilo i ne da ti mira? Što bi tvoj Um rekao na to?
RED I STRUKTURA? Pretjerano kruto i rigidno ili ih nema nigdje? Koliko si uzemljena, koliko si ovdje i sada? Što bi rekao tvoj Red?
*

Predprijava ili prijava na radionicu
Ovdje navedite koji Vas program zanima, prijavljujete li se ili tražite dodatne informacije koje nisu navedene na web stranici www.nadja.hr . Molim Vas i broj telefona. Hvala.

Moja unutarnja istina 1

(za sada nema najavljenih radionica MUI1)

Ovdje radimo drugačije. Imat ćemo niz vježbi u kojima svatko od polaznika istražuje svoje pitanje te zajedničku društvenu konstelaciju u kojoj istražujemo temu.
Koja je tvoja unutarnja istina? Što kaže tvoje Biće? Pripremi svoje pitanje i dođi po odgovor.

Cijena: 
popust za polaznice Školice

Voditeljica: Nadja Skazlić
Prijava mailom ili drugačije i uplata bespovratne akontacije od 100 kn su obavezni za rezervaciju mjesta. Javite se što prije.

Podaci za plaćanje i kontakt su ovdje

 

“Zar sada naplaćuješ ulaz predstavnicima? Koja je razlika između redovnih konstelacija i radionice?”

Ovo nisu klasične konstelacije koje inače radimo, ovo je drugačiji format rada. Na ovoj radionici radite svatko na svojem pitanju kroz niz vježbi, a jedan zajednički rad se odnosi na tu temu općenito, kako na nas utječe društveni kontekst, a da toga nismo svjesni. Pripremite svoja pitanja o unutarnjoj istini i dođite po odgovore.

Predstavnicima je i dalje ulaz slobodan kad radimo vlastite konstelacije nekoj osobi.

 

 

Predprijava ili prijava na radionicu
Ovdje navedite koji Vas program zanima, prijavljujete li se ili tražite dodatne informacije koje nisu navedene na web stranici www.nadja.hr . Molim Vas i broj telefona. Hvala.