Što te čeka u knjižici? Klikni na Sadržaj

Što te čeka u knjižici? Klikni na Sadržaj

U Riznici vas čeka knjižica sa savjetima za rastavljene, obitelj i prijatelje – kako se snaći u novoj situaciji.

Za rastavljene o tome što činiti, a što ne činiti, što je normalno i razumljivo, a mislili ste da se samo vama događa.
Za prijatelje i obitelj kako pomoći, a ne odmoći, jer vi ne možete znati kako joj je.

Također, nemojte zaboraviti provjeriti program Nakon prekida. 

 

Hvala na downloadu knjižice, pročitah ju u “jednom cugu” i svu me “uzburkala” pa rekoh sama sebi, prijavljujem se na radionicu, jer osjećam da to trebam i točka, neću analizirati, misliti, bla, bla… (prije bih se opredijelila za individualan rad da mogu mudrovati-racionalizirati-skrivati se), ali sad ne… jednostavno se “grupno” osjećam, želim osjećaje i baš želim to iskustvo “biti vidljiva” (ili tako nekako, kako ste napisali), suprotno od onoga kako sam do sada funkcionirala… želim promjenu, želim otkriti onu manje poznatu i nepoznatu sebe!
Inače sam promjenjivo oblačno, ali sa sve više vedrih dana, ponekim sunčanim, kad se ne sjetim “bivšeg”.
Puno sebe sam prepoznala u knjižici, pa mi se malo plakalo, a malo sam bila ljutita pa sam počela razmišljati, pa mi je sve to postalo naporno, a onda sam napravila toplu kupku za svoje Dijete i eto sad se brčkam u kadi i pišem Vama mail i surfam po netu i sve mi je nešto smiješno, a ne znam što…
anonimna čitateljica

 

Riznica je program besplatnog članstva gdje prijavom ulazite na zaštićene stranice na kojima možete pregledavati razne sadržaje koji nisu javno dostupni. Prvi put se trebate registrirati, a kasnije samo prijaviti.

Registracija

Prije nego što uđete u zaštićene korisničke stranice, trebate se najprije registrirati kako bi vas sustav prepoznao kad se želite prijaviti. Registracija se obavlja samo prvi put i bez nje ne možete ući u stranicu. Ubuduće ćete se prijavljivati podacima koje ćete dobiti e-mailom nakon registracije.
(Ukoliko predugo čekate e-mail, provjerite u Spamu, Smeću i sličnim mjestima, da nije možda zalutao :) )

(Ako želite primati obavijesti o sadržajima u Riznici, označi kućicu za newsletter. To je posebna, nova lista, samo za Riznicu – community, zajednica :) .)

Na kraju kliknite “Želim se registrirati“.

Free - free for Lifetime
Riznica
 

Powered by Facebook Comments