PRIJE UPISA

Kao i svake godine do sada, i ove godine pripremamo izmjene koje povećavaju kvalitetu rada, preciznije, jednostavnije i efikasnije ispunjavaju vaše potrebe. Izmjene su navedene ovdje, molim vas da ih svakako proučite.

Ove godine nećemo uvjetovati upise programom Moje sigurno mjesto. Preporučujemo vam da ga ipak prođete, bit će vam lakše u životu, blag je i efikasan. Od 2019/20. taj će program biti uvjet za upis u Školicu.

Preporučujemo da prije upisa dođete na druge radionice, retreate, predavanja, konstelacije i polako se uvedete u ovu vrstu rada.

O upisima

Novost je da su upisi stalno otvoreni, znači da možete već sada krenuti s konzultacijama, neke su buduće studentice već s tim počele.

Upisi u prvu godinu Školice imaju proceduru od šest koraka i traže ponešto vremena pa vam predlažemo da se javite što prije ako želite u miru promisliti i osjetiti je li ova škola za vas. Ovo je intimni rad i ne možete birati samo “glavom”, tj. razumom. Trebate osjetiti je li ovo mjesto dobro mjesto za vas i jesam li ja dobra osoba za vas, imate li povjerenja. To je najvažniji dio upisa.

KORACI

Prvi korak – pošaljite mail namjere polaska u Školicu ili me nazovite.

Drugi korak – dobit ćete dio pisanih materijala za proučavanje :)

Treći korak – konzultacije – razgovaramo oko pola sata uživo ili telefonom/Skype-om, What’sApp-om, Viber-om, Facebookom

Četvrti korak – dobivate prijavnicu, ispunjavate je i vraćate

Peti korak – uplaćujete akontaciju

Šesti korak – dobivate drugi dio pisanih materijala, pripremu za početak

Krajnji rok za upise će biti krajem srpnja za sve godine.

 

Možete odustati u svakom koraku ako osjetite da ipak ne želite. Važno je da ste sa svojom odlukom dovoljno mirne. Ne možete biti do kraja mirne, jer je to prirodno, ipak se ne poznajemo, ali je važno da bude dovoljno.

I još jedan korak osiguranja: probni period – ako niste sigurne, probajte Školicu do kraja listopada pa odlučite.

Ostale godine imaju sličnu proceduru upisa. Što kažu polaznice mojih programa?

Više informacija saznajte na pojedinačnim stranicama:

Prva godina

Druga godina

Treća godina

Nadja 06 2016Veseli me nova godina, nove žene, nove situacije, nova sinergija grupa i cijele škole. I ove godine unaprijeđujemo program i dodajemo novu kvalitetu. Dobro ste došle :)

Nadja Skazlić, voditeljica i autorica škole i programa

( nadja@nadja.hr ; 095 199 35 32 )

 

POŠALJITE PORUKU NAMJERE UPISA U ŠKOLU

Ovdje navedite koji Vas program zanima, prijavljujete li se ili tražite dodatne informacije koje nisu navedene na web stranici www.nadja.hr . Molim Vas i broj telefona. Hvala.