Eto nas usred bijele zime – snijeg je prekrio i dol i brijeg, smrznuo se potočić i sve je kako treba biti, uključujući i naše novogodišnje odluke s kojima se ne treba šaliti, jer ove se godine osjeća nešto novo u zraku.
Nije riječ o klasičnim odlukama (od ponedjeljka… kad se vratim sa skijanja… i sl.), već mi se čini da se dogodio skok (ok, možda skokić 🙂 ) u kolektivnoj svijesti. Odluke nisu tipične “odluke”, već tranzicije. Nisu iz ega Njenog Veličanstva Lažne Odgovornosti, već iz duše. Iz zrelosti i mudrosti. I sve nekako glatko, lagano i … onako, iz One Točke.
Kao da se nešto otkočilo. Javljaju mi se ljudi koji već dugo “mirišu” osobni razvoj,  prate i gledaju što se radi pa čekaju … i eto, sad bi krenuli. I sve neke takve priče.
Kick off …
Kad je vrijeme, vrijeme je. Stoga, bili u toploj sobi pored Skypea ili vani, zabundani u kapuljače i čizmice, da, možda je vrijeme da se krene.

Skype konzultacije

 Zvijezda zimskog rada na sebi je Skype
(ili telefon)


Ovo zimsko vrijeme je pravo vrijeme za konzultacije i terapije putem Skypea. Ne morate nikud, ostanite u toplom domu, imate svog kućnog terapeuta – radim po kućama, hahaha 🙂

Tople papuče, šalica kave ili čaja i haj’mo krčiti put Novoj Ja.  Više


Skype/nadja.skazlic

Powered by Facebook Comments