Volim razne oblike rada, ali ovaj je poseban. Nekoliko cijelih dana provedem s jednom osobom, fokusirana isključivo na nju. Njoj je to kombinacija odmora i izlaska iz začaranog kruga.  Ugodno s korisnim.

Prije važnih odluka, nakon velikih udaraca

Ukoliko to trebate, čitav program je prilagođen vašim potrebama i problemu koji je aktualan. “U hodu” pratim vaše stanje pa prema tome dogovaramo dinamiku rada kako bismo došle do najboljeg rezultata, do rješenja, odgovora, izlaza, vratile snagu i osobnu moć. Fascinantno mi je promatrati kako se kod ranjene osobe osobna moć probija najprije lagano, a onda raskošno rascvjetava na površini. Ukoliko ste izgubile sebe i čini vam se da ste samo sjena nekadašnje se20150812_153348 - Copybe, ovo je jedan od puteva.

Retreat (čita se: ritirit, a znači povlačenje), dakle povlačenje može trajati od 1 do 5 dana. Može trajati i dulje, ali treba biti drugačije organizirano.
Može biti organizirano za više osoba, ali se onda ciljevi i rad prilagođavaju toj situaciji.
O tehničkim detaljima organizacije te raspoloživim terminima možete saznati u direktnom kontaktu.

 

Što kažu polaznice individualnog retreata:

To je bilo stvarno dobro, isključiti se iz svega i biti s nekim od povjerenja. Teklo je glatko i ugodno, pazila si na sve. Pomoglo mi je da uvidim, da donesem odluku, da se zauzmem za sebe. Došlo je u pravo vrijeme. Kad sam se vratila kući imala sam drugačiji odnos prema okolini, drugačiji osjećaj, kao da sam Ja opet Ja, poslije mnogo godina. Pripremam se za sljedeće povlačenje 🙂 .

 

Moji dani provedeni s tobom naučili su me:
Da ima života i izvan mojih okvira. Da je ljepota u različitosti.
Da je tolerancija most izmedu nas i drugih.
Da se ljubav isplati.
Da je imati povjerenje u nepoznato ključno za naš rast.
Da je neobjašnjivo lijepo kad te se vidi, kad te se čuje…

Zapravo je nevjerojatno koliko su se moji vidici proširili… Dobila sam uvid gdje sam, kamo želim i kakva želim biti…. Dobila sam potvrdu da sam ok. Prihvatljiva sam sa svime što jesam… Iskusila sam stvarno prijateljstvo…

Potpuno iskreno….Te dane živjela sam baš kako sam htjela… Kako mi došlo… Uživala sam u spontanosti…

Dobila sam puno …dopustila sam da život samo teče… Hvala ti draga moja, na prisutnosti , na razumijevanju , na podršci… Nakon ovih dana, teško da više mogu pristati na manje…

O tehničkim detaljima organizacije te raspoloživim terminima možete saznati u direktnom kontaktu.

Powered by Facebook Comments