Konzultacije telefonom i Skype-om

“Bok, Nadja!” – veselo krene kad se pokaže slika na ekranu putem Skypea. U pidžami je, opuštena, sama doma. Jutarnja kava ili večernji čaj. Najprije svjedočim više sjaja nego prošli put, priča kako joj je zadaća otvorila oči i sad joj je jasno … pa što se dogodilo tijekom proteklog tjedna i tako lagano krećemo u današnji rad. Iz tjedna u tjedan sve je lakše, veseli se danu kad ćemo se vidjeti, konačno ne mora sama kroz sve to. Pripremamo je za sljedeći događaj, ojačana ode tamo i sve “rastura” 😉 . Nije uvijek tako radosno, bude i tuge i suza koje to isplahnu, isperu, umiju iznutra … i on se čudi tko je ona, što se to događa, ne može više s njom manipulirati kao do sada – nova žena!

2.dio:
U međuvremenu smo odradile termin u živo, doputovala je u Zagreb. “Nisam znala da je rad s tijelom tako moćan.” Vratila se kući, nastavljamo Skypeom. Danas se pojavio trenutak slabosti, istovremeno osjeća da ima snage i da posustaje.
“Ovo je isječak u vremenu, hvatanje daha. Pogledaj unatrag što si sve odradila, tko si bila prije dvije godine, tko si bila kad smo počele u rujnu. To si sve TI odradila, jer, unatoč mojem radu s tobom, mogla si odabrati drugačije. Mogla si se predati, mogla si odustati, a nisi.” Ozarilo joj se lice. Odrasla Ona se uspravila u svojoj snazi. Nastavile smo dalje slagati planove što dalje i pripremati je da se, ne više nosi s tim, već da to nosi.

Nema prave riječi za ovaj rad, ja ne savjetujem, ne govorim vam što da radite, pomažem kako biste same našle odgovore i svoj put. I naravno, učimo kako s emocijama, unosimo red i ravnotežu u neravnotežu. Ovaj oblik rada vam može donijeti mir, lakše ćete vidjeti kako stvari stoje i otkriti smjer kojim biste htjele krenuti. Razgovaramo, a vi ste u sigurnosti svog doma, auta ili parka, gdje god se smjestite. Pripremite si olovku i papir, zapisujte.

Razgovaramo telefonom ili Skype-om, kako vama odgovara. Razgovor može trajati 30, 45 ili 60 minuta, po vašoj želji i dulje. Cijene i način plaćanja pogledajte niže na stranici. Skype/nadja.skazlic

Besplatno kratko savjetovanje telefonom (15 minuta) četvrtkom od 13 do 14 sati. 

Ponekad jedan sat razgovora može donijeti veliki pomak. Prijatelji mogu mnogo doprinijeti, ali oni ne mogu biti objektivni. Imaju svoje želje, svoje “naočale”kroz koje gledaju vašu situaciju. Razgovor s educiranom neutralnom osobom koja ima iskustvo slično vašem, a ujedno zdrav odmak, može biti upravo ono što u ovom trenutku trebate.
Napominjem da ne radim s klijentima koji imaju psihijatrijske dijagnoze i psihičke bolesti. Nisam psihoterapeut i nisam educirana za takav rad.

Telefonom ili Skypeom:

30 minuta 250 kn
45 minuta 300 kn
60 minuta 350 kn
(svakih daljnjih 15 minuta stoji +50 kn)

Ako želite dobiti više, izaberite pakete koji su opisani na stranici za individualni rad:
Individualni rad

Molim vas da se javite ranije kako bi uplata bila vidljiva na računu prije termina. Hvala na razumijevanju.

Kontaktirajte me na stranici Kontakt

KONTAKT

Ukoliko me prije želite upoznati, pogledajte intervjue na TV

Pročitajte i Ogradu/Disclaimer, sve navedeno odnosi se i na pismenu i usmenu komunikaciju.