Volim razne oblike rada, ali ovaj je poseban. Nekoliko cijelih dana provedem s jednom osobom, fokusirana isključivo na nju. Njoj je to kombinacija odmora i izlaska iz začaranog kruga.  Ugodno s korisnim.

Prije važnih odluka, nakon velikih udaraca

Ukoliko to trebate, čitav program je prilagođen vašim potrebama i problemu koji je aktualan. “U hodu” pratim vaše stanje pa prema tome dogovaramo dinamiku rada kako bismo došle do najboljeg rezultata, do rješenja, odgovora, izlaza, vratile snagu i osobnu moć. Fascinantno mi je promatrati kako se osobna moć probija najprije lagano, a onda raskošno rascvjetava na površini. Ukoliko ste izgubile sebe i čini vam se da ste samo sjena nekadašnje se20150812_153348 - Copybe, ovo je jedan od puteva.

Retreat (čita se: ritrit, a znači povlačenje), dakle povlačenje može trajati od 1 do 5 dana. Može trajati i dulje, ali treba biti drugačije organizirano.
Može biti organizirano za više osoba, ali se onda ciljevi i rad prilagođavaju toj situaciji.

Nakon retreata imamo još dva telefonska ili Skype susreta (koja su uračunata u cijenu) u kojima vam pomažem implementirati naučeno. Kasnije, po vašoj želji, možete i ne morate nastaviti.

Što je bitno?

Lokacija – važno je da smo same, da u istom stanu/kući/vikendici/hotelu/apartmanu nisu s nama članovi obitelji ili poznati koji bi mogli ometati rad. Trebate svoj mir i posvećenost sebi.

Broj dana – ovisi o vašim potrebama i mogućnostima. Možemo raditi vikendom i radnim danima. U 2016. godini planiram imati tri takva događaja. Dogovorite termin.

Primjer:
Provela sam na prekrasnom otoku dva i pol dana sa ženom koja je čvrsto odlučila da si pomogne. Dosta joj je. Hoće van iz sadašnjeg stanja, hoće onu svoju nekadašnju snagu i polet. Da je vidite sada – sjaji. Ima punu bilježnicu bilješki, novi osjećaj sebe, novi osjećaj tijela, jasan cilj ispred sebe i korake koje treba učiniti. Rasvjetlile smo iluzije i samozavaravanja i sad je slika jasnija. Nije se dala doma, privlačan joj je taj rad. Kaže: Ja bih još par dana!

O tehničkim detaljima organizacije te raspoloživim terminima možete saznati u direktnom kontaktu.

 

Što kažu polaznice individualnog retreata:

Hvala ti… Bio je to istinski duboki rad. Oduševljena sam tvojim radom :) .

Ne zaboravi da je tvoj rad nešto jako dobro… i jako sam sretna da sam imala priliku to iskusiti na sebi…

 

To je bilo stvarno dobro, isključiti se iz svega i biti s nekim od povjerenja. Teklo je glatko i ugodno, pazila si na sve. Pomoglo mi je da uvidim, da donesem odluku, da se zauzmem za sebe. Došlo je u pravo vrijeme. Kad sam se vratila kući imala sam drugačiji odnos prema okolini, drugačiji osjećaj, kao da sam Ja opet Ja, poslije mnogo godina. Pripremam se za sljedeće povlačenje 🙂 .

 

Moji dani provedeni s tobom naučili su me:
Da ima života i izvan mojih okvira. Da je ljepota u različitosti.
Da je tolerancija most izmedu nas i drugih.
Da se ljubav isplati.
Da je imati povjerenje u nepoznato ključno za naš rast.
Da je neobjašnjivo lijepo kad te se vidi, kad te se čuje…

Zapravo je nevjerojatno koliko su se moji vidici proširili… Dobila sam uvid gdje sam, kamo želim i kakva želim biti…. Dobila sam potvrdu da sam ok. Prihvatljiva sam sa svime što jesam… Iskusila sam stvarno prijateljstvo…

Potpuno iskreno….Te dane živjela sam baš kako sam htjela… Kako mi došlo… Uživala sam u spontanosti…

Dobila sam puno …dopustila sam da život samo teče… Hvala ti draga moja, na prisutnosti , na razumijevanju , na podršci… Nakon ovih dana, teško da više mogu pristati na manje…

O tehničkim detaljima organizacije te raspoloživim terminima možete saznati u direktnom kontaktu.