Individualni rad  integrira rad na tijelu, emocijama, duhu i umu. Dio je duhovne/emocionalne/mentalne higijene. U individualnom radu imamo vremena baviti se osobnim stvarima, detaljima za koje nema vremena na radionicama i grupama. Radim s ljudima koji rade na sebi, zapeli su, iscrpili su metode koje su sami mogli primijeniti (knjige, promišljanje, meditacije, molitve, razne radionice) i jasno im je da su stali, da im treba pomoć, jer očito neke dijelove svoje dinamike ne vide.  Razgovorom i jednostavnim iskustvenim vježbama zajedno nalazimo nova rješenja.

Ponekad i jedan sat razgovora može donijeti veliki pomak. Prijatelji mogu mnogo doprinijeti, ali oni ne mogu biti objektivni. Imaju svoje želje, svoje “naočale”kroz koje gledaju vašu situaciju. Razgovor s neutralnom osobom koja ima iskustvo slično vašem, a ujedno zdrav odmak, može biti upravo ono što u ovom trenutku trebate.

Individualni rad je najvažniji, rekla bih čak da je ponekad nužan, barem neko vrijeme. Već nakon mjesec dana redovitih tjednih susreta osjećate drugačiju sebe, vraća se putem pogubljena snaga i osjećaj odrasle sebe, a nakon tri mjeseca možete staviti točku na jedno važno razdoblje.  Najbolji rezultati se postižu ukoliko radimo kontinuirano dulje vrijeme, bez prekida te kombiniramo s ostalim programima.

Preuzimanje odgovornosti – nakon uvodnog sata se dogovaramo kojim tempom dalje radimo, prema vašim potrebama, željama i mogućnostima. Važan je kontinuitet i ritam. Jednom tjedno, svaki drugi tjedan, svaki treći, jednom mjesečno, jednom godišnje, kako god, važno je da postoji ritam. Time ste fokusirani na zadatke koje dobivate između susreta, u kontaktu ste s vlastitim procesom, idete ka cilju, jednostavno, fokusirani ste. Izjava “Javit ću se uskoro” nekad može značiti da se ne želite dati do kraja, da sami sebe sabotirate. Tu se gubi fokus, ako ne znate kad je sljedeći susret i do kad treba odraditi zadaću.
To ne znači da ne treba povremeno uzeti sat, dva, ali to je nešto drugo od kontinuiranog rada na cilju.

Također su za akutne situacije odlični individualni retreati (povlačenja).

Napominjem da ne radim s klijentima koji imaju psihijatrijske dijagnoze i psihičke bolesti. Nisam psihoterapeut i nisam educirana za takav rad.

Jasan uvid – to je ono što nam treba u razgovoru s terapeutom, trenerom, savjetnikom. Šuma strepnji, krivnji, strahova, tuđih savjeta i prigovora zaklanja nam našu volju, čežnju, želju.
Drago mi je kad to pružim drugome. Jasnoću. Do koje dođe sam/a. Nađe je u sebi.

Oblici rada su:

Dogovaranje termina: slobodno mi pišite ili me zovite bilo koji dan.

“Kod tebe dolazim po jasnoću i smjernice, da vidim da je sa mnom sve u redu. Jer moja okolina drugačije razmišlja i nekad mi se čini da ni sama ne znam. Ti mi rasvjetliš.” – S.

“Kod tebe dolazim po iskustvo. Nisam ja od čitanja, ja volim iskusiti, raditi na tome. Čitanje nije konačni rad, proživjeti i proći kroz to je za mene rad, a ti mi to daš. Ta snaga koju dobijem je neopisiva”. – A.

 

Pojedinačne cijene: 350 kn / termin
Otkazivanje termina: zbog razumljivih razloga, termin se može otkazati najkasnije 24 sata ranije.  Ukoliko ga ne otkažete, a ne dođete,  plaćate 2/3 iznosa. Hvala vam na razumijevanju.

U iznimnim slučajevima (koje ne želite da Vam se dogode: prometne nesreće, bolnice, smrtni slučajevi i sl.) podrazumijeva se da nećete platiti.

Svi programi – ostale skupine


 

Ukoliko želite dobiti više, predlažem pakete. Preporučujem ih pogotovo za program Nakon prekida :

PAKETI

PRVI KORAK (traje mjesec dana) – 1300 kn

  • 4 individualne konzultacijeuživo ili Skypeom/telefonom

DRUGI KORAK (traje tri mjeseca) – 3950 kn

  • 12 individualnih konzultacija uživo ili Skypeom + 1 Skype gratis*

TREĆI KORAK (traje 6 mjeseci) – 5950 kn

  • 18 individualnih konzultacija uživo ili Skypeom (3 x mjesečno ili po dogovoru) + 1 Skype gratis*
  • popust od 10 % na individualni retreat

Bojom su obilježene razlike u odnosu na manji paket.

Svi paketi imaju također:

  • dnevna dostupnost između susreta mailom, telefonom, Facebookom i sl. **
  • primanje newslettera Korak bliže (samo za sudionike programa)***
  • svi ostali besplatni sadržaji (Riznica, newsletter Nadja Vam piše, Blog, dani otvorenih vrata, sudjelovanje kao predstavnik na konstelacijama i slično)

____________________________________________________________________
* – gratis Skype može biti prenesen na drugu osobu.
**  – dnevna dostupnost između susreta – uz vas sam kad se događaju situacije s kojima se ne možete same nositi. Ta se dostupnost odnosi na iznimne situacije, češće u Prvom koraku ili u akutnim događanjima.
***  – newsletter
Korak bliže je namijenjen samo osobama koje sudjeluju u programima
****  – svi ostali besplatni sadržaji (Riznica, newsletter
Nadja Vam piše, Blog, dani otvorenih vrata, sudjelovanje kao predstavnik na konstelacijama i slično)

KONTAKT

 

Moglo bi vam biti zanimljivo:

Vaša iskustva – što kažu ljudi koji su radili sa mnom
O meni
– saznajte moj put, moje iskustvo i obrazovanje
U medijima – pogledajte video snimke mog gostovanja u raznim TV emisijama
Blog – izaberite moje članke koji vas zanimaju i upoznajte moje stavove i način razmišljanja i rada

KONTAKT